Connect with us

LIFE

Ζώδια και ταιριάσματα-Μάθε ποια ζώδια δεν σου ταιριάζουν καθόλου με το δικό σου!

Published

on

ζωδια,ζωδια μηνεσ,ζωδια αυριο,ζωδια ημερομηνιεσ,ζωδια 2020,ζωδια σεπτεμβριοσ 2020,ζωδια 2021

Πρόσφατα, η αστρολογία έχει μεγάλη σημασία στη ζωή μας. Οι άνθρωποι άρχισαν να ενδιαφέρονται για άστρα του ζωδιακού κύκλου των συντρόφων και των φίλων τους, καταλαβαίνοντας αν τους ταιριάζουν ωροσκόπιο. Τα σημάδια του ζωδιακού κύκλου της ημερομηνίας θα σας βοηθήσουν να προσδιορίσετε τον τύπο που εσείς και ο….. σύντροφός σας, απλώς γνωρίζετε τα γενέθλιά σας. Πιστεύεται ότι η πιο επιτυχημένη και παραγωγική επικοινωνία θα είναι μεταξύ σημείων που σχετίζονται με ένα στοιχείο.

Τα φλογερά ζώδια (Τοξότης, Λιοντάρι, Κριός) είναι τα πιο παρορμητικά, υδρόβια ζώδια (Σκορπιός, Καρκίνος και Ιχθείς) – ζουν με συναισθήματα. ο εσωτερικός κόσμος έχει μεγάλη σημασία για αυτούς, οι γήινοι (Αιγόκερως, Ταύρος, Παρθένος) διακρίνονται από τον πραγματισμό τους, τα σημάδια του αέρα (Υδροχόος, Δίδυμοι, Ζυγός) είναι αναξιόπιστα.

Πολλοί πιστεύουν ότι η επιλογή ενός συνεργάτη χρειάζεται το ίδιο στοιχείο με τον ίδιο, ή τουλάχιστον με το παρακείμενο στοιχείο. Αυτό δεν συμβαίνει εάν θα είστε ένα στοιχείο, τότε, φυσικά, θα καταλάβετε ο ένας τον άλλον τέλεια, αλλά οι ίδιες ιδιότητες που είναι εγγενείς στα στοιχεία θα οδηγήσουν μερικές φορές σε συγκρούσεις.

Υπάρχουν πολλά χαρούμενα ζευγάρια που ανήκουν σε διαφορετικά στοιχεία, ταιριάζουν απόλυτα μεταξύ τους. Συμπληρώνουν το ένα το άλλο και γίνονται ένα σύνολο.

Εάν, για παράδειγμα, ο δορυφόρος σας Fire (για παράδειγμα, ο άντρας Κριός) και είστε το Water (το κορίτσι Καρκίνος), τότε θα θέλατε να το σβήσετε, κάτι που μερικές φορές είναι πολύ απαραίτητο Ο ζωδιακός αέρας θα επιτρέψει στο σημάδι της Γης να πετάξει λίγο στα σύννεφα και στη συνέχεια να τα βάλει στο έδαφος την κατάλληλη στιγμή.

Μερικοί άνθρωποι, ακόμη και παντρεύονται και γεννούν παιδιά, ακολουθούν ωροσκόπια, πιστεύοντας σε ευνοϊκές και δυσμενείς μέρες, αλλά αν ο γάμος είναι πραγματικά επιτυχής και το παιδί χρειάζεται, τότε καμία ημερομηνία δεν θα έχει σημασία. Έτσι, πολλοί φοβούνται να παντρευτούν τον Μάιο, αλλά ο Μάιος είναι ένας μόσχος, δηλαδή, αυτοί οι γάμοι θα είναι ισχυροί και μεγάλοι.

Ο σχεδιασμός μιας σύλληψης ενός αυχένα είναι σημαντικός, εκτός εάν θέλετε το παιδί να έχει ένα συγκεκριμένο ζώδιο και ένα φύλο.

Επομένως, δεν πρέπει να ενδιαφέρεστε πολύ για την αστρολογία και να υπολογίσετε τον αριθμό των γεννήσεων του μελλοντικού σας συζύγου, για να βιώσετε ότι κάποιος δεν σας ταιριάζει. Εμπιστοσύνη, σεβασμός, κατανόηση – αυτό έχει σημασία, αν είναι, τότε θα είστε ευτυχείς, ανεξάρτητα από το τι γεννήθηκαν τα αστέρια.

Τέλος, για όσους εξακολουθούν να θέλουν να ακολουθήσουν την αστρολογία, θα φέρουμε ζευγάρια που θεωρούνται ασυμβίβαστα και η ένωση τους είναι ανεπιθύμητη, καθώς και εκείνα που θεωρούνται συμβατά, μόνο για άλλη μια φορά, το σημάδι δεν είναι πάντα κρίσιμο!

Δείτε το ζώδιο, το οποίο δεν ταιριάζει καθόλου !:

# 1 Κριός – Καρκίνος

# 2 Ταύρος – Λιοντάρι

# 3 Δίδυμοι – Παρθένος

# 4 Καρκίνος – Κριός

# 5 Λέων – Δίδυμοι

# 6 Η Παρθένος είναι Κριός

# 7 Ζυγός – Καρκίνος

# 8 Σκορπιός – Παρθένος

# 9 Τοξότης – Ντέβα

# 10 Αιγόκερως – Τοξότης

# 11 Υδροχόος – Καρκίνος

# 12 Ιχθείς – Ζυγός.

# 13 Κριός – Σκορπιός

# 14 Ταύρος – Ταύρος

# 15 Δίδυμοι – Κριός

# 16 Καρκίνος – Δίδυμοι

# 17 Λιοντάρι – Κριός

# 18 Παρθένος – Ζυγός

# 19 Ζυγός – Σκορπιός

Από αυτήν τη λίστα, μπορείτε να δείτε ότι οι άνθρωποι που πιθανώς δεν θα είναι καλοί για μακροχρόνια σχέση, παρά τα συναισθήματα που μπορεί να έχετε. Αυτό για άλλη μια φορά θα αποδείξει ότι είναι καλή ιδέα να επιλέξετε ωροσκόπιο, πριν ξεκινήσετε σοβαρές σχέσεις. Ωστόσο, τα αληθινά συναισθήματα και η ευτυχία έχουν μεγαλύτερη σημασία!

 

Trending

© 2010-2021 - All rights reserved - NEOBLOGS.GR