ΞΕΣΠΑΣΕ χθες η Miss Ζένια «Την επόμενη φορά που…» Έβαλε τα πράγματα στη θέση τους η παίκτρια του Power of Love!

H Ζένια Σολδάτου είναι μία από τις παίκτριες του Power of Love που σίγουρα προκάλεσε αίσθηση και μάλιστα ακόμα και τώρα, μετά το παιχνίδι έχει ακόμα όλα τα φώτα της δημοσιότητας και την προσοχή στραμμένα επάνω της. Η Ζένια εκτός από πολύ όμορφη και εντυπωσιακή, έχει και εσωτερικά χαρίσματα.

Είναι δυναμική, έξυπνη και ανεξάρτητη. Μπορεί να φαίνεται σκληρή, έχει όμως αυαίσθητη καρδιά, που φροντίζει να την προστατεύει, καθώς στο παρελθόν πληγώθηκε αρκετά. Πλέον είναι αυτόνομη και δεν χρειάζεται κανέναν στη ζωή της.

Κάθε πρωί που γυρνάει σπίτι της, από τη δουλειά, δημοσιεύει κάποια λόγια, που από ότι φαίνεται ταιριάζουν πολύ στην ψυχοσύνθεσή της.

Δείτε εδώ:

ΚΥΡΙΑΚΗ ΧΑΤΖΗ

Δημοσίευση από ΚΥΡΙΑΚΗ ΧΑΤΖΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου