ΒΟΜΒΑ: Παίκτρια του φετινού Survivor σε ΤΡΥΦΕΡΑ τετ α τετ με νέο πρόσωπο- Πού τον έκρυβε τόσο καιρό;

Στο φετινό Survivor Ελλάδας-Τουρκίας είχαμε πολύ εντυπωσιακές παρουσίες, συγκαταλέγοντας και τους άντρες και τις γυναίκες. Όλοι τους προερχόμενοι από χώρους σχετικούς με τον αθλητισμό, βλέπουμε ότι είναι καλλίγραμμοι, με εξαιρετικές φυσικές αντοχές και δυνάμεις. Μία από αυτούς είναι και η μικρή Δήμητρα Βαμβακούση……..

η οποία έχει μαγέψει το τηλεοπτικό κοινό και κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό μαζί με το μεγάλο φαβορί, την Κατερίνα Δαλάκα. Οι δυο τους έκαναν πολλή παρέα στο παιχνίδι και ταίριαζαν αρκετά.

Η Δήμητρα λοιπόν σε νέο στόρυ της παρουσιάζεται με ένα νεαρό και ένα υπέροχο, πεντάγλυκο σκυλάκι, το οποίο δεν χορταίνει να το φιλά!

Δείτε τους:

ΚΥΡΙΑΚΗ ΧΑΤΖΗ

Δημοσίευση από ΚΥΡΙΑΚΗ ΧΑΤΖΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου