Το ψάρι που μοιάζει στις Kardashians: Έχει μεγάλα μάτια και σαρκώδη χείλη

Ένας ψαράς από τη Ρωσία ανακάλυψε ένα παράξενο θαλάσσιο πλάσμα με φουσκωμένο στόμα που οι θαυμαστές του ορκίζονται ότι μοιάζει με… τις Kardashians! Ο ίδιος συχνά βρίσκει ασυνήθιστη και απροσδόκητη θαλάσσια ζωή, την οποία παρουσιάζει στους 643.000 ακολούθους του στο Instagram!

Ο Roman Fedortsov, από το Μούρμανσκ, είπε ότι έπιασε το ψάρι ενώ βρισκόταν στο εμπορικό του σκάφος στη νορβηγική θάλασσα και στη θάλασσα του Μπάρεντς.

Συνήθως ψαρεύει μπακαλιάρο, εγκλεφίνο και σκουμπρί για να τα πουλήσει, αλλά συχνά βρίσκει ασυνήθιστη και απροσδόκητη θαλάσσια ζωή, την οποία παρουσιάζει στους 643.000 ακολούθους του στο Instagram.

Σε μια ανάρτηση αυτή την εβδομάδα, μοιράστηκε ένα βίντεο με το πλάσμα με μια φάτσα που μας άφησε ξερούς… το οποίο μάλιστα συγκέντρωσε 11.000 likes. Αυτό το ψάρι λοιπόν όλοι το φωνάζουν πλέον το ψάρι Kardashian!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Роман Федорцов (@rfedortsov_official_account)

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

Είμαι απόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας ενώ έχω κάνει και μαθήματα φωτογραφίας την οποία και πραγματικά λατρεύω. Θεωρώ ότι μια εικόνα όντως ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις και προτιμώ να μιλάνε οι φωτογραφίες μου για εμένα. Αγαπώ τα γρήγορα αυτοκίνητα και λατρεύω την δυνατή μουσική.