Το πιο βρώμικο διαμέρισμα: Κουτιά πίτσας αξίας 30 χιλιάδων λιρών και χρησιμοποιημένο χαρτί τουαλέτας

Μια παράξενη και άσχημη μυρωδιά από ένα διαμέρισμα στο Σαουθάμπτον της Αγγλίας, κινητοποίησε την γειτονιά και λίγο αργότερα όλοι έμειναν άφωνοι μπροστά στο θέαμα που αντίκρισαν. Ένας άνδρας που αποδείχθηκε ότι ήταν μεγάλος λάτρης της πίτσας, ζούσε για αρκετά μεγάλο διάστημα σε ένα πραγματικό αχούρι. Μέσα στο σπίτι υπήρχαν αμέτρητα κουτιά πίτσας, αξίας πάνω από 30.000 λίρες, καθώς κι άλλα απορρίμματα που είχαν μετατρέψει το διαμέρισμα σε σκουπιδότοπο.

Στο διαμέρισμα κλήθηκε συνεργείο καθαρισμού, με τα μέλη του να παθαίνουν… πλάκα αντικρίζοντας αυτό το θέαμα. Ο επαγγελματίας καθαριστής Τζο Κόουλ μοιράστηκε τις εικόνες από τις οποίες φαίνεται κάθε τετραγωνικό εκατοστό του διαμερίσματος να έχει καλυφθεί από σκουπίδια.

Ο 43χρονος καθαριστής παραδέχθηκε ότι είναι μία από τις χειρότερες περιπτώσεις που του έχουν τύχει όσα χρόνια κάνει αυτή τη δουλειά. Ο ιδιοκτήτης, ο οποίος ζούσε μόνος του στο διαμέρισμα, δεν είχε βγει από αυτό τα τελευταία δύο χρόνια, που κράτησε το Lockdown με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αυτό το χάος.

Υπολογίζεται ότι από κάθε δωμάτιο συμπεριλαμβανομένου του μπάνιου και της κουζίνας πετάχτηκαν 1.500 κουτιά από πίτσες που είχαν φαγωυθεί. Η ομάδα των πέντε καθαριστών χρειάστηκε τρεις ημέρες για να πετάξει τους τόνους σκουπιδιών από το διαμέρισμα. «Δεν μπορούσαμε καν να σπρώξουμε την κεντρική πόρτα που είχε φρακάρει. Έπρεπε να στριμωχτούμε για να πετάξουμε μερικά σκουπίδια», ανέφερε.

«Ολόκληρο το διαμέρισμα ήταν σαν ένας μεγάλος κάδος με σκουπίδια. Θύμιζε χωματερή. Πρέπει να ήταν εθισμένος στην πίτσα. Έβαζε το ένα κουτί πάνω στο άλλο από κάθε πίτσα που έτρωγε, χτίζοντας έναν τεράστιο τοίχο», πρόσθεσε.

[ΠΗΓΗ]

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

Είμαι απόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας ενώ έχω κάνει και μαθήματα φωτογραφίας την οποία και πραγματικά λατρεύω. Θεωρώ ότι μια εικόνα όντως ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις και προτιμώ να μιλάνε οι φωτογραφίες μου για εμένα. Αγαπώ τα γρήγορα αυτοκίνητα και λατρεύω την δυνατή μουσική.