ΤΡΟΜΕΡΗ αλλαγή για παίκτρια του GNTM-Σχεδόν δεν την γνωρίσαμε! Γιατί το έκανε;

Οι παίκτριες που θέλουν να συμμετάσχουν στο ριάλιτι μοντέλων Greece’s Next Top Model πρέπει να είναι έτοιμες για όλα τα ενδεχόμενα και όλων των ειδών τις δοκιμασίες που μπορεί να προκύψουν μέσα από την καριέρα ενός μοντέλου. Πρέπει να μπορούν να τσαλακωθούν, να αλλάξουν, να μεταμορφωθούν, αν το απαιτεί η εκάστοτε περίσταση.

Πέρυσι πολλές κοπέλες έπαθαν σοκ όταν τους ανακοινώθηκε πως έπρεπε να κόψουν τα μαλλιά τους. Μία από αυτές ήταν και η Ειρήνη Στεριανού, η οποία όμως από τότε έχει διατηρήσει αυτό το μήκος και καλά κάνει γιατί της πάει πάρα πολύ.

Δείτε την με ανανεωμένο λουκ:

ΚΥΡΙΑΚΗ ΧΑΤΖΗ

Δημοσίευση από ΚΥΡΙΑΚΗ ΧΑΤΖΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου