ΤΡΑΓΙΚΕΣ ώρες για την Δήμητρα Βαμβακούση- Έχασε τον αγαπημένο της…Το συγκλονιστικό μήνυμα που όλοι πρέπει να διαβάσουμε!

Η Δήμητρα Βαμβακούση είναι μία αγωνίστρια και μαχήτρια της ζωής. Η παίκτρια του Survivor που ουσιαστικά το παιχνίδι επιβίωσης για εκείνη δεν ήταν αυτό, αλλά η ίδια η ζωή. Η ίδια η πορεία της είναι ένα μεγάλο Survivor και ένα σχολείο για εκείνη. Η Δήμητρα τρέχει σε στίβους μάχης από μικρή ηλικία, αλλά δεν σταμάτησε ποτέ να βγαίνει νικήτρια.

Όπως όρμαγε στους αγωνιστικούς χώρους του Survivor, με την ίδια ορμή σάρωνε και την καθημερινότητα, με το κάθε εμπόδιο που περνούσε στην Δομινικανή παραλία, το ίδιο είχε περάσει πολλές φορές, ίσως και πιο δύσκολο στην πραγματική της ζωή.

Αυτή τη φορά ένας νέος χαμός έρχεται να την πλήξει και να προσπαθήσει να την ρίξει, όπως προσπάθησαν οι δυσκολίες του Survivor. Η Δήμητρα όμως δεν μασάει απ’ αυτά κι έτσι η απώλεια του πολυαγαπημένου της παππού γίνεται η αιτία να γίνει πιο δυνατή, να τον θυμάται για πάντα και η ψυχή του να της δίνει δύναμη.

Δείτε την ανάρτηση- έμπνευση,που στέλνει το δικό της δυνατό μήνυμα:

ΚΥΡΙΑΚΗ ΧΑΤΖΗ

Δημοσίευση από ΚΥΡΙΑΚΗ ΧΑΤΖΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου