Το ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ η Ειρήνη Στεριανού-Αυτή τη φορά δεν έκρυψε τίποτα! ΤΕPΑΣΤΙΟ στnθος στο πιάτο…

Όλοι θυμόμαστε και ίσως κάποιοι να αναπολούμε κιόλας την Ειρήνη Στεριανού. Την μελαχρινή καλλονή την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μοντέλων Greece’s Next Top Model, όπου μάλιστα είχε προβληματίσει ιδιαίτερα τους κριτές, εξαιτίας της πλαστικής που είχε κάνει στο στnθος.

Παρόλα αυτά κατάφερε να φτάσει στις επίλεκτες κοπέλες, που μπήκαν στο σπίτι. Η όμορφη Ειρήνη κατάγεται από τη Λέσβο, ενώ διαθέτει ένα από τα πιο όμορφα και θελκτικά κορμιά της ελληνικής σόου-μπιζ. Ανήκε στις πιο καuτές παίκτριες που έχουν περάσει από ριάλιτι στην ελληνική τηλεόραση.

Πρόκειται για μια κινητή αμαpτία.

Δείτε και θα καταλάβετε:

Διαβάστε περισσότερα
ΚΥΡΙΑΚΗ ΧΑΤΖΗ

Δημοσίευση από ΚΥΡΙΑΚΗ ΧΑΤΖΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου