ΘΗΡΙΟ ΑΝΗΜΕΡΟ η Κατερίνα Δαλάκα, αποκαλύπτει για πρώτη φορά «Είμαι καλή στο να δείχνω…»

Η Κατερίνα Δαλάκα, το λιοντάρι του Survivor, είναι μια κοπέλα με τόλμη, πάθος και πάντα έτοιμη για νέες προκλήσεις. Της αρέσει να δοκιμάζει καινούρια και διαφορετικά πράγματα, καθώς και να κατακτά νέες εμπειρίες, που θα θυμάται για όλη της την ζωή. Γι αυτό τον λόγο έλαβε μέρος και στο Survivor, εφόσον θεωρούσε πως εκεί θα βρει…..

εικόνες και περιπέτειες μιας ζωής. Όλοι την παρομοιάζουν με ένα δυνατό και γρήγορο λιοντάρι, πράγμα που από τη μία πλευρά αποδίδεται στο ότι είναι λέων στο ζώδιο.

Η ίδια ταυτίζεται με τον βασιλιά της ζούγκλας και μάλιστα λέει πως οι Λέοντες είναι αυτοί που δείχνουν στους άλλους πως πρέπει να πιστεύεις σε σένα, ακόμα κι αν οι άλλοι δεν το κάνουν.

Δείτε την ανάρτησή της, που γενικά αποτελεί έμπνευση:

ΚΥΡΙΑΚΗ ΧΑΤΖΗ

Δημοσίευση από ΚΥΡΙΑΚΗ ΧΑΤΖΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου