Connect with us

LIFE

Θες να τον κάνεις να λιώσει; Μάθε την αδυναμία του ανάλογα το ζώδιό του!

Published

on

αδυναμιες ζωδιων,αδυναμιες των ζωδιων,ζωδια,ζωδια προβλεψεισ,ζωδια οκτωβριοσ 2020,ζωδια σεπτεμβριοσ 2020,ζωδια αυριο,ζωδια αυγουστοσ 2020,ζωδια ημερομηνιεσ,ζωδια μηνεσ,ζωδια λεφακησ

Στο οπλοστάσιο των γυναικείων μέσων κατάκτησης ανδρών, υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι. Ποιο να διαλέξετε, ώστε αυτό το συγκεκριμένο άτομο να ερωτευτεί; Πώς μπορείς να τον κάνεις ευτυχισμένο; Φυσικά, είναι καλύτερο αν το αισθάνεστε διαισθητικά. Και τι να κάνετε αν η διαίσθησή σας είναι σιωπηλή;

Λοιπόν, στην αγάπη, όπως στον πόλεμο, όλα τα μέσα είναι καλά, συμπεριλαμβανομένης της αστρολογίας. Όλοι οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί, αλλά ίσως είναι το ωροσκόπιο, σύμφωνα με το ζώδιο, που θα σας πει πώς καλύτερα να προσεγγίσετε τον άντρα που σας άρεσε και να κατακτήσετε την καρδιά του. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν… εδώ είναι μερικές συμβουλές που θα σας πουν τι κάνει έναν άντρα ευτυχισμένο σύμφωνα με το ζώδιο του:

# 1. ΚΡΙΟΣ

Ο εκπρόσωπος αυτού του ζωδιακού σημείου χρειάζεται συνεχή ικανοποίηση του εγώ του. Ο Κριός είναι ευτυχισμένος όταν αισθάνεται ότι ο λόγος τους είναι έγκυρος και η εξουσία τους είναι αναμφίβολα. Κάντε τον τρόπο που λατρεύετε τη μοναδικότητά του, γιατί ο Κριός χρειάζεται πολλή προσοχή. Απλώς θυμηθείτε ότι ο Κριός λατρεύει τις εκπλήξεις, ιδιαίτερα απρόσμενες και χωρίς λόγο.

# 2. ΤΑΥΡΟΣ

Είναι πολύ εύκολο να κάνεις τον Ταύρο ευτυχισμένο. Οι εκπρόσωποι αυτού του ζώδιο μιλούν πάντα ανοιχτά για αυτό που χρειάζονται. Αρκεί να κάνουμε τον τρόπο που ο Ταύρος θέλει να τον δει ικανοποιημένο. Είναι σημαντικό να μοιραστεί τις φιλοδοξίες του για υλική ευεξία και άνεση. Αφήστε τον να αναλάβει την πρωτοβουλία σε ό, τι αφορά την οικονομική πλευρά της ζωής σας.

# 3. ΔΙΔΥΜΟΙ

Για τους Δίδυμους, η ευτυχία είναι ελευθερία δράσης και υποστήριξη από τους αγαπημένους τους. Αν θέλετε να δείτε δίπλα σας έναν χαρούμενο άνθρωπο που γεννιέται κάτω από αυτό το σημάδι, ξεκινήστε με τον εαυτό σας. Φορτίστε τον με αισιοδοξία και βεβαιωθείτε ότι τον πιστεύετε . Ο Δίδυμος λατρεύει ευχάριστα λόγια, γι ‘αυτό τους λένε πιο συχνά αυτές τις λέξεις.

# 4. ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο καρκίνος χρειάζεται μια αίσθηση αξιοπιστίας. Μόνο σίγουρος για τη σταθερότητα, μπορεί πραγματικά να χαλαρώσει και να επιτρέψει στον εαυτό του να κάνει τα αγαπημένα του χόμπι. Πείστε τον ότι είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε δυσκολία. Θυμηθείτε ότι οι οικογενειακές αξίες για τον Καρκίνο έχουν μεγάλη σημασία. Κάντε τον ευτυχισμένο, επινοώντας παραδόσεις μόνο για εσάς δύο.

# 5. ΛΙΟΝΤΑΡΙ

Για την ευτυχία, τα λιοντάρια δεν χρειάζονται πολλά. αρκεί να τα κατανοήσουμε και να τα υψώσουμε ειλικρινά. Αυτός είναι ένας από τους λίγους εκπροσώπους των ζωδιακών σημείων που λατρεύουν να ακούνε φιλοφρονήσεις. Απλά πρέπει να αγαπάτε το λιοντάρι σας και να προσπαθείτε για συναισθηματική εγγύτητα με αυτόν, χωρίς να ξεχνάτε να δημιουργείτε ηρεμία στο σπίτι σας.

# 6. ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αρκεί ο Παρθένος να συνειδητοποιήσει ότι ελέγχει πλήρως όλες τις σφαίρες της ζωής του. Όταν αισθάνεται ασφαλής, χαλαρώνει και μπορεί ακόμη και να αντέξει οικονομικά να ονειρευτεί κάτι «ψηλό». Βοηθήστε τον να καταλάβει τη ζωή του, ξεκινώντας από τα νοικοκυριά. Οργάνωση και τάξη είναι αυτό που χρειάζεται περισσότερο.

# 7. ΖΥΓΟΣ

Για το Libra, η ατμόσφαιρα της αρμονίας και της αμοιβαίας κατανόησης είναι πολύ σημαντική. Ανθίζουν κυριολεκτικά όταν οι γυναίκες θαυμάζουν και τις επαινούν, εστιάζοντας στα οφέλη τους. Θυμηθείτε ότι η Libra ονειρεύεται μια υψηλή σχέση, οπότε μην επιτρέπετε την αγενή επικοινωνία.

Πίστωση: Freepik
Πίστωση: Freepik

# 8. ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι ίσως ο πιο μυστηριώδης εκπρόσωπος του Zodiac Circle. Αυτός ο άνθρωπος χρειάζεται μια «καταιγίδα», η οποία εκφράζεται σε μια συνεχή πάλη με εξωτερικές συνθήκες. Στην προσωπική του ζωή, χρειάζεται έλεγχο και αξιοπιστία. Δημιουργήστε για τον Σκορπιό τις συνθήκες υπό τις οποίες μπορεί να αισθάνεται προστατευμένος και θα είστε πραγματικά ευχαριστημένοι μαζί του.

# 9. ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης αγαπά τα πάντα νέα και ανεξερεύνητα. Οι περιπέτειες τον βοηθούν να μην χάσει τη γεύση του στη ζωή. Μπείτε στη συνήθεια να κανονίζετε περιοδικά τουλάχιστον ταξίδια προϋπολογισμού, να πηγαίνετε σε δημόσιους χώρους και να οργανώνετε πολιτιστικές δραστηριότητες. Μην περιορίζετε την ελεύθερη κυκλοφορία του Τοξότη, και θα είναι πάντα σε καλή διάθεση.

# 10. ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως ερωτεύεται την υλική ευημερία. Ο εκπρόσωπος αυτού του σημείου θα εκτιμήσει τη βοήθειά σας στην αύξηση των εξοικονομήσεών του. Ενημερώστε τον ότι μπορεί πάντα να βασίζεται σε εσάς , αλλά ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου ανήκει μόνο σε αυτόν. Ο πλήρης έλεγχος της κατάστασης είναι κάτι που χρειάζεται για μια άνετη ζωή.

# 11. ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ευτυχία για τον Υδροχόο είναι μια εφήμερη ιδέα. Ο ίδιος δεν ξέρει ακριβώς τι θα τον φέρει στην έκσταση και τι θα τον απογοητεύσει. Ο Υδροχόος είναι ζωτικής σημασίας για την ελευθερία. Δώστε του την ευκαιρία να σώσει τον προσωπικό του χώρο έτσι ώστε να αισθάνεται πιο άνετα μαζί σας. Μην στερείτε τον Υδροχόο από τα αγαπημένα του χόμπι και συναντήσεις με φίλους. Χωρίς αυτό, θα πέσει γρήγορα σε κατάθλιψη.

# 12. ΙΧΘΥΕΣ

Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να καταλάβετε ότι οι τυπικοί Ιχθείς είναι ένας άνθρωπος με λεπτή οργάνωση της ψυχής. Όταν επικοινωνείτε μαζί του, δείξτε τακτική και προσπαθήστε να καταγράψετε την παραμικρή αλλαγή στη διάθεση. Θα είναι πολύ ευγνώμων αν τον υποστηρίξετε εγκαίρως ή μοιραστείτε τη χαρά μαζί του.

 

Advertisement

Trending