Θέλεις επίπεδη κοιλιά και μέση δαχτυλίδι; Ακολούθησε αυτό το πρόγραμμα για άμεσα ορατά αποτελέσματα!

Θέλετε να έχετε μικρότερη μέση και επίπεδο στομάχι ; Εάν ναι, πρέπει να έχετε ένα τέλειο και αποτελεσματικό πρόγραμμα προπόνησης που θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους του σώματός σας. Καλά νέα, έχουμε εξαιρετικά καυτό σχέδιο άσκησης 28 ημερών που θα σας βοηθήσει να έχετε αποτελέσματα………

Παρά το γεγονός ότι το καλοκαίρι χτυπάει ήδη την πόρτα σας, έχετε ακόμα χρόνο για να διαμορφώσετε το σώμα σας!

Αυτό το καλά σχεδιασμένο πρόγραμμα προπόνησης διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε για να επιτύχετε τους στόχους του σώματός σας. Περιλαμβάνει τη δύναμη της προπόνησης δύναμης και καρδιο. Τέσσερις εξαιρετικά αποτελεσματικές ασκήσεις αυτού του σχεδίου προπόνησης θα στοχεύουν σε όλους τους μυς της κοιλιακής περιοχής που θα βοηθήσουν στην κατασκευή και χάραξη αυτού του σέξι σχήματος.

Κυρίες, για τον εξοπλισμό, θα χρειαστείτε έναν αλτήρα 10-15 κιλών. Αυτό θα προσθέσει αντίσταση για ακόμη περισσότερο κάψιμο θερμίδων. Και, φυσικά, μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας ένα χαλί γιόγκα και ένα μπουκάλι νερό.

Πριν κάνετε τις ασκήσεις, μην ξεχάσετε να κάνετε λίγο προθέρμανση για να αποφύγετε τραυματισμό και τέντωμα. Αφού ολοκληρώσετε τις ασκήσεις, μπορείτε να κάνετε κάποια καρδιακή προπόνηση για επιπλέον 10 λεπτά. Αυτό είναι πολύ χρήσιμο για εσάς, επειδή το καρδιο θα ενισχύσει μόνο την επίδραση της προπόνησης και θα δώσει ακόμη περισσότερη καύση. Το αξίζει!

Πίστωση: BetterMe
Πίστωση: BetterMe
Πίστωση: BetterMe
Πίστωση: BetterMe
Πίστωση: BetterMe

Διαβάστε περισσότερα
ΚΥΡΙΑΚΗ ΧΑΤΖΗ

Δημοσίευση από ΚΥΡΙΑΚΗ ΧΑΤΖΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου