ΤΕΡΑΣΤΙΑ αλλαγή για τη Σίσσυ Χρηστίδου- Με το νέο λουκ φαίνεται δέκα χρόνια νεότερη!

Η Σίσσυ Χρηστίδου ετοιμάζεται για την νέα σεζόν και την εκπομπή της, που θα κάνει πάταγο! Μετά λοιπόν από ένα καλοκαίρι γεμάτο όμορφες εικόνες, στιγμές και ταξίδια, με γεμάτες μπαταρίες είναι έτοιμη να σαρώσει τους αντιπάλους της στο στίβο μάχης της ελληνικής τηλεόρασης. Δίπλα της έχει εξαιρετικούς συνεργάτες, που θα μας χαρίσουν άφθονο γέλιο!

Έτσι λοιπόν θα την απολαύσουμε στο “‘Ελα, Χαμογέλα” στους τηλεοπτικούς δέκτες του Open,με τον Παύλο Σταματόπουλο, Κωνσταντίνο Βασάλο και την Ελένη Βουλγαράκη.

Πέρα από αυτό λοιπόν η Σίσσυ ανέβασε ένα στόρυ, όπου την βλέπουμε με φακίδες! Πάθαμε σοκ με το πόσο της πάνε και βέβαια με το πόσο μικρότερη την δείχνουν! Είναι λες και γυρίσαμε το χρόνο δέκα χρόνια πριν! Ήταν που ήταν πανέμορφη, τώρα έγινε ΚΟΥΚΛΑΡΑ.

Δες την:

ΚΥΡΙΑΚΗ ΧΑΤΖΗ

Δημοσίευση από ΚΥΡΙΑΚΗ ΧΑΤΖΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου