Connect with us

NEWS

Συνταγή: Φτιάξε το τέλειο χοιρινό για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι σου-Θα το λατρέψουν όλοι!

Published

on

συνταγή, συνταγή για χοιρινό, χριστουγεννιάτικη συνταγή, χριστουγεννιάτικο τραπέζι

Αν δυσκολεύεστε να βρείτε ιδέες για το τι θα φτιάξετε στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι σας ώστε να εντυπωσιάσετε και να ευχαριστήσετε την οικογένεια και τους φίλους σας τότε σας έχουμε την απόλυτη και απίστευτα νόστιμη λύση!  Αν και το χριστουγεννιάτικο δείπνο δεν θα είναι το ίδιο φέτος, εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων και του covid-19 και πάλι πρέπει να το περάσουμε με χαρά.

Δεν θα πρέπει να σας εμποδίσει τίποτα να γιορτάσετε με χαρά και αισιοδοξία αυτές τις μέρες και να απολαύσετε ένα υπέροχο δείπνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα! Σας προτείνουμε λοιπόν για φέτος να επιλέξετε ένα καλό κομμάτι χοιρινό που είναι μία απλή μεν λύση αλλά μπορεί να γίνει πολύ εντυπωσιακή!

Θα επιλέξετε κομμάτι πιο ζουμερό, με λίγο λίπος και κόκκαλο, ώστε αφού τελειώσετε με αυτό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κόκαλο για να φτιάξετε έναν ζωμό. Για να δώσετε περισσότερη και φίνα γεύση στο κρέας σας μαρινάρετέ το με σιρόπι από χυμό εσπεριδοειδών και λίγο ξύδι, όλα αυτά θα προσθέσουν κάποια οξύτητα στο κρέας και θα βοηθήσουν στην εξισορρόπηση της γλυκύτητας, ειδικά εάν προσθέσετε ζάχαρη για επιπλέον γεύση.

Προσοχή θα πρέπει να σκεπάσετε το κρέας όσο ψήνεται με ένα αλουμινόχαρτο ώστε να μην στεγνώσει. Επίσης το μαγείρεμα θα πρέπει να γίνει σε χαμηλή θερμοκρασία για αρκετή ώρα ώστε να κρέας να γίνει τρυφερό. Δώστε αρκετό χρόνο στο ψήσιμο και μαγειρέψτε το στους 275-300 βαθμούς.

Trending