11/4 Survivor spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει αύριο το έπαθλο φαγητού! Οι Κόκκινοι στα πρόθυρα διάλυσης-Το κοινό ζητά αρνητική ψηφοφορία!

Ήταν σίγουρο πως το επεισόδιο της Κυριακής θα ήταν ένα από τα πιο επεισοδιακά για το φετινό ριάλιτι επιβίωσης ΣΚΑΪ. Μετά από την αποχώρηση της Χριστίνας Κεφαλά την Τετάρτη, οι δύο παίκτες που έμειναν, ο Τριαντάφυλλος και ο Αλέξης Παππάς, είναι αποφασισμένοι να δείξουν έναν άλλο εαυτό, πολύ πιο επιθετικό από ότι συνήθως.

Όπως και οι ίδιοι έχουν αποκαλύψει πως η στρατηγική τους θα αλλάξει και πλέον από αμυντική και συμφιλιωτική θα γίνει πιο επιθετική στα άτομα που βέβαια έχουν στοχοποιηθεί. Ένας από αυτούς είναι ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος έχει μπει στο στόχαστρο του Τριαντάφυλλου και του Αλέξη για τον λόγο ότι είναι πολύ δυνατός παίκτης αγωνιστικά, αλλά και για το ότι κάνει παρέα με τον James.

Survivor spoiler: Ποια 100.000; Ο Τριαντάφυλλος μέχρι να φύγει θα έχει πάρει τα διπλά! Ήδη έχει μαζέψει ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ποσό! (video)

Έτσι όπως είδαμε στο trailer που δημοσιεύθηκε σήμερα το πρωί ο Ηλίας βγαίνει εκτός εαυτού και είναι έτοιμος να επιτεθεί στον Αλέξη την ώρα που βρίσκονται στο ceremony. Οι υπόλοιποι μπαίνουν στη μέση, με τον Γιώργο Λιανό να φωνάζει να σταματήσουν και τον Νίκο Μπάρτζη να απομακρύνει τον Ηλία σηκωτό στην κυριολεξία, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα.

survivor 4, survivor 4 ασυλία,survivor 4 spoiler,survivor 4 skai,survivor 4 παίκτες,survivor 4 trailer,survivor 4 αποχωρηση,survivor 4 διασημοι,survivor 4 μαχητες,survivor 4 νέες προσθηκες,survivor 4 νεοι παικτες,survivor 4 κοκκινοι,survivor 4 μπλε,survivor spoiler,survivor trailer,survivor 2021,survivor greece,survivor νεες ομαδες

Ποια ομάδα κερδίζει αύριο 11/4; Ακολουθεί spoiler!

Πάμε όμως στο αυριανό αγώνισμα όπου οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν σε έναν διαφορετικό στίβο μάχης, κρατώντας μάλιστα ένα μεγάλο μακρύ κοντάρι στην πλάτη τους, ενώ είναι  υποχρεωμένοι να τρέχουν με αυτό και να περνούν τα εμπόδια με αυτό!

Φυσικά το έπαθλο θα είναι, όπως πάντα τις Κυριακές, φαγητό και το μόνο σίγουρο είναι πως οι παίκτες θα μπουν πολύ δυναμικά. Το φαγητό είναι κάτι που χρειάζονται και στο Survivor δεν είναι σε άφθονες ποσότητες.

Οι πρώτες διαρροές λοιπόν…….

και για αυτό σας μεταφέρουμε με επιφύλαξη είναι πως η νικήτρια ομάδα αύριο θα είναι η μπλε. Πρόκειται για κάτι πολύ λογικό, καθώς βλέπουμε πως η κόκκινη ομάδα είναι στα πρόθυρα διάλυσης με όλα αυτά που συμβαίνουν.

9/4 MasterChef spoiler: Δοκιμασία ασυλίας με πολλά κλάματα-Η απόφαση της Μαργαρίτας που ΠΑΓΩΣΕ τους κριτές! (video)

Βέβαια η αλήθεια είναι πως παρατηρούμε και ένα κοσμοϊστορικό γεγονός, καθώς ο Τριαντάφυλλος μετά από σχεδόν δύο μήνες καταφέρνει να φέρει τη νίκη στην ομάδα του. Όμως κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν είναι αρκετό, με αποτέλεσμα η μπλε ομάδα να απολαύσει το έπαθλο φαγητού.

survivor 4, survivor 4 ασυλία,survivor 4 spoiler,survivor 4 skai,survivor 4 παίκτες,survivor 4 trailer,survivor 4 αποχωρηση,survivor 4 διασημοι,survivor 4 μαχητες,survivor 4 νέες προσθηκες,survivor 4 νεοι παικτες,survivor 4 κοκκινοι,survivor 4 μπλε,survivor spoiler,survivor trailer,survivor 2021,survivor greece,survivor νεες ομαδες

Απηυδισμένο το κοινό-Απαιτούν αρνητική ψηφοφορία!

Επίσης να πούμε πως το κοινό στα social media έχει απηυδήσει με τον Αλέξη και τον Τριαντάφυλλο και πλέον ζητούν απεγνωσμένα αρνητική ψηφοφορία! Μάλιστα στις δημοσκοπήσεις που πραγματοποιεί το Sportime κι έχουν την ερώτηση «Ποιος θα ήθελες να αποχωρήσει», τα αποτελέσματα είναι πολύ διαφορετικά από αυτά που βλέπουμε στο συμβούλιο αποχώρησης!

Δείτε το επεισοδιακό trailer:

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΥΡΟΥ

Είμαι απόφοιτη Ιδιωτικού ΙΕΚ δημοσιογραφίας. Η ενημέρωση πιστεύω ότι πρέπει να είναι άμεση και αληθινή, ακόμα και αν δεν αρέσει. Λατρεύω την μόδα αλλά δεν την ακολουθώ πιστά γιατί θέλω να βάζω τις δικές μου προσωπικές πινελιές. Λατρεύω την μουσική και συνέχεια θα με δεις να έχω στα αυτιά μου ψείρες (airpods τα ονομάζουν τώρα ) :)