Connect with us

MEDIA

Survivor: Ανατρίχιασε η Σοφία Μαργαρίτη «Ζω στην επαρχία και εκεί είναι ένα χωριό. Πάντα φταίει η γυναίκα»

Published

on

survivor 4, survivor 4 ασυλία,survivor 4 spoiler,survivor 4 skai,survivor 4 παίκτες,survivor 4 trailer,survivor 4 αποχωρηση,survivor 4 διασημοι,survivor 4 μαχητες,survivor 4 νέες προσθηκες,survivor 4 νεοι παικτες,survivor 4 κοκκινοι,survivor 4 μπλε,survivor spoiler,survivor trailer,survivor 2021,survivor greece

Στον καναπέ του DOT κάθισε η Σοφία Μαργαρίτη, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor. Η ίδια μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για το δύσκολο διαζύγιο από τον πρώην σύζυγό της και τους λόγους που μία ημέρα αποφάσισε να πάρει τα παιδιά της και να φύγει από το σπίτι χωρίς καθόλου λεφτά.

«Γύρισα στο σπίτι μου με τα παιδάκια μου και τους γονείς μου. Όσο άσχημα κι αν το είδαν κάποιοι αυτή ήταν η αλήθεια μου. Μπήκα στο Survivor για τα λεφτά. Είχα φτάσει σε άσχημη οικονομική κατάσταση και ήταν μια μοναδική ευκαιρία», είπε αρχικά η Σοφία Μαργαρίτη.

Στη συνέχεια η πρώην παίκτρια του Survivor αναφέρθηκε στη δύσκολη περίοδο που βίωσε πριν και μετά από το διαζύγιο της.

«Εγώ ζω στην επαρχεία και εκεί είναι ένα χωριό. Πάντα φταίει η γυναίκα. Επομένως κάθε μέρα πρέπει να αποδείξεις ότι δεν είσαι αυτό που φαντάζονται. Εγώ ήμουν ανέκαθεν δυναμική και δούλευα. Έτσι με γνώρισε ο πρώην σύζυγός μου και μπήκα στον γάμο. Μετά άφησα τη δουλειά και αφοσιώθηκα στα παιδιά και στην οικογένεια.

Όταν μεγάλωσε και η δεύτερη κόρη μου και χρειάστηκε να βγω και εγώ στην αγορά εργασίας και για να συνεισφέρω στο σπίτι και επειδή δεν άντεχα να είμαι άλλο νοικοκυρά, εκεί αντιμετώπισα αντιδράσεις και πόλεμο.

survivor 4, survivor 4 ασυλία,survivor 4 spoiler,survivor 4 skai,survivor 4 παίκτες,survivor 4 trailer,survivor 4 αποχωρηση,survivor 4 διασημοι,survivor 4 μαχητες,survivor 4 νέες προσθηκες,survivor 4 νεοι παικτες,survivor 4 κοκκινοι,survivor 4 μπλε,survivor spoiler,survivor trailer,survivor 2021,survivor greece

Όταν ξύπνησα και είδε την αλλαγή αυτή ο πρώην σύζυγός μου, εκεί ήρθε και η ρήξη και έγινε πολύ άσχημα ψυχολογικά. Δεν μπορούσα να του πω αυτό που σκεφτόμουν, φοβόμουν. Πέρασα από το στάδιο που πίστευα ότι φταίω εγώ και τον δικαιολογούσα για τη συμπεριφορά του. Ότι έχει δίκιο που ξέσπαγε πάνω μου, που είχε νεύρα, που εξαφανιζόταν.

Δυνατή ήμουν ανέκαθεν. Εκείνο το διάστημα είχα αφήσει τη δύναμή μου στην άκρη. Δεν είχα ούτε ένα ευρώ. Κατάλαβα ότι δεν είμαι η Σοφία που ήμουν. Όταν είδα ότι αλλάζω, είπα ως εδώ.

Άρπαξα τα παιδιά ένα απόγευμα Κυριακής, πήρα την ταυτότητά μου και δύο αλλαξιές, χωρίς λεφτά και πήγα σε ένα σπίτι που δεν είχε να μου προσφέρει τίποτα. Αλλά είπα θα τα καταφέρεις. Και τα κατάφερα και συντηρούσα και παιδιά και τους γονείς μου, με αξιοπρέπεια.

Επίσης σημαντικό ήταν πως είδα πώς θα ήμουν σε 5 χρόνια από τότε. Έβλεπα μια νευρωτική μάνα σε ένα σπίτι να ουρλιάζει, τα παιδιά να μην είναι ήρεμα και να έχουν ανασφάλεια. Θα έφτανα στα 50-55 και δεν θα είχα καταφέρει τίποτα και θα είχα χάσει ίσως τα παιδιά μου.

Δεν είχαμε επικοινωνία με τον πρώην σύζυγό μου. Όσο προσπαθούσα να τον πλησιάσω, να του πω τα θέματά μου και τι με απασχολεί, έβρισκα συνέχεια τοίχο. Τώρα καταλαβαίνω πως αυτό δεν ήταν συντροφικότητα.

Βίωσα άσχημο διαζύγιο. Επέλεξα να μείνω μόνη μου με τα παιδιά. Θα ήταν λάθος να μπω σε μια επόμενη σχέση. Αλλά έπρεπε να δω που έχω φταίξει. Η συμβουλή που μπορώ να δώσω σε κάποια γυναίκα που βιώνει κάτι αντίστοιχο, ήταν να μην φοβάται να ζητήσει βοήθεια, να μην ντρέπεται. Εγώ πήγα και φοβήθηκα ότι θα διαδοθεί και έφυγα» είπε, μεταξύ άλλων, η Σοφία Μαργαρίτη.

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο παραπάνω βίντεο.

Trending