Βρισηίδα Ανδριώτου: Καυτό ειδύλλιο με τον Σπύρο Μαρτίκα

Βρισηίδα Ανδριώτου: Μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην συμπάικτη της Σπύρο Μαρτίκα.

Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου είναι το νέο καυτό ζευγάρι του Survivor. O φαρμακοποιός και το μοντέλο μετά την αποχώρηση του Απόστολου Ρουβά είναι πιο διαχυτικοί μπροστά στις κάμερες. Μόνο που τώρα στον Άγιο Δομίνικο πρέπει ο ένας να δει σαν αντίπαλο τον άλλον καθώς στο επεισόδιο της Κυριακής μετά και την οικειοθελή αποχώρηση της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου έγινε ανακατάταξη στις δύο ομάδες. Μάλιστα, στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης τους είδαμε να ανταλλάσουν φιλιά και αγκαλιές.

Οι συμπαίκτες τους έχουν αρχίσει να τους πειράζουν πλέον ανοιχτά και τα πειράγματα αντιλήφθηκε και ο Γιώργος Λιανός στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού, με αποτέλεσμα να τους ρωτήσει ο ίδιος

«Χθες απέναντι στις ερωτήσεις του Γιώργου δεν άρθρωσα λέξη. Η ευφράδεια του λόγου μου, όπως με έχουν συνηθίσει όλοι, καταλύεται μπροστά σε αυτόν το ρομαντισμό και στα μάτια της Βρισηίδας, που ήταν όλη την ώρα επάνω μου για το τι θα πω. Γυρνούσα και την κοιτούσα και χαμογελούσαμε κι οι δύο. Δέχομαι όλη την πλάκα που έγινε χθες σε ένα συμβούλιο που είχε τόσο γέλιο και το ρομαντισμό να διαχέεται από παντού», είπε ο Σπύρος Μαρτίκας.

«Ο Σπύρος για δεύτερη φορά στο αγώνισμα έχασε τα λόγια του. Έχω καταλάβει πως έχει μια τρομερή συμπάθεια προς εμένα. Είναι κάτι όμορφο αυτό που έχουμε αλλά όχι κάτι ερωτικό. Νιώθω ασφάλεια που με προστατεύει ένας άνθρωπος» ανέφερε από τη μεριά της η Βρισηίδα στο Survivor.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου