Βραζιλία: Κάτοχος αμύθητης περιουσίας έθαψε μια Bentley για να την πάρει μαζί του στον άλλο κόσμο

Βραζιλία: 62χρονος πολυεκατομμυριούχος στην Βραζιλία άνοιξε τάφο για το αυτοκίνητο του

Ο κάτοχος  αμύθητης περιουσίας Chiquinho Scarpa φαίνεται ότι είναι σίγουρος ότι υπάρχει η μεταθανάτιο ζωή και ότι θα του είναι πολύ χρήσιμο το αμάξι του. Έτσι αποφάσισε να θάψει στην Βραζιλία  μια Bentley Continental Flying Spur αξίας €367.220 στον κήπο του σπιτιού του.

62χρονος πολυεκατομμυριούχος στην Βραζιλία άνοιξε τάφο για το αυτοκίνητο του

Ο 62χρονος Chiquinho Scarpa άνοιξε έναν τεράστιο τάφο στην αυλή του στο Σάο Πάολο και με ειδική τελετή έβαλε μέσα το αυτοκίνητο. Είπε, μάλιστα, στο Τύπο ότι το έκανε αυτό έτσι ώστε να είναι σε θέση να την οδηγήσει στη μετά θάνατον ζωή.Εξήγησε ότι πήρε αυτή την απόφαση εμπνευσμένος από τους αρχαίους Φαραώ της Αιγύπτου, που είχαν ταφεί με τα πιο πολύτιμα υπάρχοντά τους. Μάλιστα λύγισε ξεσπώντας σε κλάματα κατά τη διάρκεια της τελετής, προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις σε όσους είδαν την πράξη του. Πάντως ο ίδιος δηλώνει ευτυχισμένος που στον άλλο κόσμο θα οδηγεί το υπερπολυτελές  αυτοκίνητό του!

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου