Βραβεία Mad: Ο DJ της χθεσινής βραδιάς έπαιζε χωρίς κονσόλα

Βραβεία Mad: Απίστευτο και όμως αληθινό

Η χθεσινή βραδιά στα Βραβεία Mad θα μείνει σίγουρα σε όλους αξέχαστη τόσο για την βία αλλά και τα ατυχήματα.  Μπορεί το ξύλο μεταξύ Snik και Light να μονοπωλεί τα κανάλια  αλλά δεν ήταν το μοναδικό viral συμβάν που έγινε στα βραβεία Mad.

Ένα άλλο, αυτή τη φορά όχι θλιβερό αλλά αστείο σκηνικό από το event που έγινε στο Κλειστό Tάε Κβον Ντο κέρδισε τις εντυπώσεις.  Αυτό έχει να κάνει με τον γνωστό και πετυχημένο DJ Valentino, ο οποίος εμφανίστηκε στη σκηνή χωρίς κονσόλα, αλλά πατώντας… αόρατα κουμπιά και κάνοντας σκρατς στον… αέρα, πάνω σε ένα μαύρο κουτί.

Μπορεί το συγκεκριμένο πλάνο να ήταν προστατευμένο τηλεοπτικά και όταν προβληθεί η εκδήλωση να φαίνεται πως ο DJ κάνει τα δικά του στα decks, ωστόσο το 2022 όλα απαθανατίζονται με τα κινητά τηλέφωνα. Έτσι αρκετοί θεατές των βραβείων έβγαλαν βίντεο τον Valentino να παίζει μουσική στον αέρα και τα σχόλια έδωσαν και πήραν.
«Καλά, η μουσική που έπαιξε ο Valentino δεν υπάρχει. Όπως και η κονσόλα του», ήταν ένα από τα πιο εύστοχα σχόλια που έγιναν στα social media.

Στα #MadVMA22 οι djs μιξαρουν με αόρατη τεχνολογία. #ΠΑΡΑΤΗΣΤΕΜΑΣ pic.twitter.com/CvH1vpBXct

— (@djelaya) June 22, 2022


pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου