Βίντεο που κόβει την ανάσα – Υπάλληλος ζωολογικού κήπου χάιδευε λιοντάρι και αυτό του έφαγε το δάκτυλο

Δε στάθηκε τυχερός ο υπάλληλος και του κόπηκε το δάχτυλο

Για κανένα λόγο δεν πρέπει να αγγίζεις τα ζώα στον ζωολογικό κήπο, κυρίως αν πρόκειται για τα ανίκητα λιοντάρια. Viral πλάνα απαθανάτισαν τη στιγμή, που ένας άνδρας, υπάλληλος σε ζωολογικό κήπο της Τζαμάικας, βρέθηκε τραυματισμένος σοβαρά  από ένα λιοντάρι! Στο σοκαριστικό βίντεο, ο άνδρας εμφανίζεται να περνάει το δάχτυλό του μέσα από την περίφραξη και να το κουνάει στο πρόσωπο του αρσενικού λιονταριού συγκεκριμένα σε αυτά και δόντια.

Έτσι, το λιοντάρι, κάνοντας ό,τι κάνουν τα αρπακτικά, άδραξε την ευκαιρία για ένα γρήγορο σνακ. Ένας αυτόπτης μάρτυρας είπε ότι ο άνδρας, ο οποίος φαινόταν να είναι μέλος του προσωπικού του ζωολογικού κήπου της Τζαμάικα, έκανε τον… καμπόσο στους θεατές, όταν όλα πήγαν φρικτά στραβά.

«Όταν συνέβη, νόμιζα ότι ήταν ένα αστείο. Δεν το σκέφτηκα πως είναι σοβαρό. Δεν συνειδητοποίησα τη σοβαρότητά του, γιατί είναι δουλειά τους να κάνουν κάτι τέτοια», είπε στον Jamaica Observer.

«Προφανώς, όταν έπεσε στο έδαφος, όλοι κατάλαβαν ότι ήταν σοβαρό. Όλοι άρχισαν να πανικοβάλλονται», πρόσθεσε.

Το πλέον viral βίντεο έχει προκαλέσει ανησυχία για την ευημερία του λιονταριού και τη μεταχείρισή του από το προσωπικό.

Δείτε αναλυτικά το βίντεο που κόβει την ανάσα:

Never seen such stupidity before in my life. pic.twitter.com/g95iFFgHkP

— Mo-Mo💙 (@Morris_Monye) May 22, 2022


pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου