Βασίλης Τερλέγκας: «Δεν θα ήθελα τα παιδιά μου να γίνουν ομοφυλόφιλοι»

Βασίλης Τερλέγκας: «Είπα την χειρότερη φράση που υπάρχει και ζητάω συγνώμη από τον κόσμο γιατί δεν λέγονται αυτά τα πράγματα στην τηλεόραση»

O Βασίλης Τερλέγκας παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Ολα Γκουντ» και αναφέρθηκε στην δήλωση που είχε κάνει στο παρελθόν για τους ομοφυλόφιλους που είχε προκαλέσει μεγάλο σάλο.

Ο λαϊκός τραγουδιστής ανέφερε πως δεν μετάνιωσε για τη δήλωση και ζήτησε συγγνώμη γιατί «δεν λέγονται αυτά τα πράγματα στην τηλεόραση».

Τι είπε για την δήλωση που συζητήθηκε

«Ως τραγουδιστή δεν με έχουν αδικήσει ποτέ. Κάποιοι έλεγαν διάφορα αλλά, μόλις με γνώριζαν, άλλαζαν γνώμη. Έχω ακούσει για ουσίες και τέτοια πράγματα. Δεν γίνονται αυτά… Με είχαν πει και τσιγγάνο αλλά ο λόγος που το έλεγαν ήταν γιατί δεν με ήξεραν. Φυλετικά μακάρι να ήμουν, έτυχε όμως να είμαι Δωριεύς» ανέφερε ο Βασίλης Τερλέγκας.

«Δεν έχω μετανιώσει για την δήλωση που είχα κάνει. Όχι, δεν θα ήθελα τα παιδιά μου να γίνουν ομοφυλόφιλοι αλλά αν γίνουν, είπα, έγιναν. Δεν το είπα αλλιώς. Είπα την χειρότερη φράση που υπάρχει και ζητάω συγνώμη από τον κόσμο γιατί δεν λέγονται αυτά τα πράγματα στην τηλεόραση» επεσήμανε ο τραγουδιστής.

«Κάποτε ήρθε ένας και μου λέει, ‘θέλω να σε σκοτώσω’. Φοβήθηκα για να είμαι ειλικρινής. Θα σε σκοτώσω γιατί δεν μπορώ να σε ακούω άλλο! Με τρελαίνεις! Δεν μπορώ να ακούω να ανοίγεις το στόμα σου και να βγάζεις αυτή τη μελωδία από μέσα σου. Δηλαδή μ’ αγαπούσε και ήθελε να με σκοτώσει για να μην τρελαθεί αυτός. Δηλαδή παραλογίες» αποκάλυψε ο Βασίλης Τερλέγκας.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου