Βασίλης Πορφυράκης: «Κυνήγησα τη Ματίνα Νικολάου μέσα από τα social»

Βασίλης Πορφυράκης: Θα μπορούσε να είναι ο «Mr. θετική ενέργεια», κάτι που γίνεται αντιληπτό από την πρώτη χειραψία ακόμα και στην… ύποπτη εποχή του Covid-19!

Το ταλέντο του αδιαμφισβήτητο, όπως και το ποιόν του χαρακτήρα του. O Βασίλης Πορφυράκης παραχώρησε συνέντευξη στο STAR και αποδεικνύει ότι είναι ο ίδιος τόσο μπροστά όσο και πίσω από τα φώτα.

Η κουβέντα έγινε με αφορμή το νέο του τραγούδι με τίτλο Ακούω τη Φωνή σου. «Μετά από δύο μπαλάντες είπα να φέρω ένα κομμάτι με λίγο χορό, λίγο groove… είναι Latin αλλά αν το ακούσεις με δυο μπουζούκια γίνεται Χιώτικο. Έχει ένα λαϊκό ύφος, έχει λίγο Θεσσαλονίκη, έχει την πατρίδα μου…», είπε, τονίζοντας στη συνέχεια ότι είναι ένας λαϊκός τραγουδιστής που του αρέσει να τραγουδάει τα πάντα.

Ο Βασίλης που έγινε γνωστός μέσα από το X Factor του ΣΚΑΪ το 2017, δεν τραγουδάει μόνο, αλλά και μιλάει για τα πάντα, χωρίς περιστροφές, όπως και για το «κεφάλαιο» Ματίνα Νικολάου στη ζωή του. «Είναι μεγάλο κεφάλαιο, το κορίτσι μου…», λέει χαμογελώντας. «Η Ματίνα είναι ένας πολύ δημιουργικός άνθρωπος» συμπληρώνει, τονίζοντας ότι τη βοήθησε και στο τραγουδιστικό κομμάτι που απαιτεί η τελευταία παράσταση που πρωταγωνιστεί.

Πώς έγινε η γνωριμία τους;

«Γνωριστήκαμε μέσα από κοινή παρέα κι από τα social. Πιο πολύ εγώ το κυνήγησα στα social να μπορέσω να έρθω σε επικοινωνία», αποκάλυψε, προσθέτοντας ότι δεν υπήρξε… γύπας, αλλά αυτή η προσέγγιση έγινε με τακτ. Μίλησε και για το γεγονός ότι ακόμα δε θέλει να γίνει πατέρας. «Δε θέλω αυτή τη στιγμή παιδί… Θέλω τον χρόνο του Βασίλη. Πήραμε σκύλο, κάναμε το πρώτο βήμα. Έχουμε τον Παναγιώτη της Ματίνας, τα δικά μου αδέρφια… θα έρθει κάποια στιγμή με τον χρόνο του. Είμαι αρκετά κουρασμένος κι αρκετά γεμάτος από αυτό. Είναι αλλιώς το παιδί όλοι μου το λένε, αλλά προς το παρόν δεν το έχουμε στο νου μας!», ξεκαθάρισε.

Γράψτε το σχόλιο σας

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου