Τι συνέβη και Μενεγάκη – Βανδή δεν εμφανίστηκαν ποτέ ξανά μαζί; Πέντε φιλίες της εγχώριας σόουμπιζ που έληξαν άδοξα

Πολλοί είναι αυτοί που λένε πως οι φίλοι είναι η οικογένεια που διαλέγουμε. Τι γίνεται όμως όταν αυτή η οικογένεια τραβάει ξεχωριστούς δρόμους; Γυρίσαμε λίγο πίσω τον χρόνο, και θυμηθήκαμε φιλίες που έχουν πλέον ξεχαστεί.

Μία από τις πιο γνωστές φιλίες, που συζητιέται μάλιστα μέχρι και σήμερα, είναι αυτή του Γιώργου Μαυρίδη και του Σάκη Τανιμανίδη. Το τηλεοπτικό αυτό δίδυμο, γνώρισε μεγάλη επιτυχία με την εκπομπή “World Party”. Συστατικό της επιτυχίας τους, ήταν και η μεταξύ τους χημεία, αφού έκαναν παρέα και στη ζωή. Εδώ και χρόνια, ο Γιώργος και ο Σάκης δεν κάνουν παρέα, ούτε μιλάνε. Αξίζει βέβαια να σημειώσουμε, ότι ο Γιώργος, έχει απαντήσει πολλές φορές σε ερωτήσεις που αφορούν τη μεταξύ τους απομάκρυνση.

Μία ακόμα πολυσυζητημένη διάλυση φιλίας, είναι αυτή της Μαίρης Συνατσάκη και του Σπύρου Σαμοΐλη. Ο Σπύρος, ήταν για χρόνια ο κομμωτής της Μαίρης και η αλήθεια είναι πως ήταν και πολύ καλοί φίλοι. Εμφανιζόταν συνέχεια σε βίντεο της παρουσιάστριας, μέχρι που κάποια μέρα συνειδητοποιήσαμε ότι δεν τον βλέπουμε πια μέσα από εκείνη. Η Μαίρη, παραδέχτηκε ότι δεν κάνουν πια παρέα, ενώ άλλαξε και κομμωτή. Βέβαια, πρέπει να πούμε, πως τον τελευταίο καιρό η παρουσιάστρια αναφέρει το όνομά του αλλά και κοινές τους ιστορίες.

Άλλη μία φιλία που δεν άντεξε στο χρόνο, είναι αυτή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και του Αντώνη Κανάκη. Χρόνια τώρα, ανάμεσα στους δύο άντρες λαμβάνουν χώρα διάφορα περιστατικά που αφορούν κυρίως αμφίρροπα σχόλια που κάνει ο ένας για την εκπομπή του άλλου. Η φιλία λέγεται ότι “έσπασε” όταν ο Αντώνης Κανάκης σχολίασε αρνητικά τους καλεσμένους που έφερνε στην εκπομπή του ο Γρηγόρης Αρναούτογλου όσο μάλιστα βρίσκονταν και στην ίδια τηλεοπτική στέγη.

Και συνεχίζουμε τη λίστα με μία παλιά, γυναικεία φιλία. Αυτή της Ελένης Μενεγάκη και της Δέσποινας Βανδή. Μπορεί να μην είναι πολλοί αυτοί που θυμούνται τη συγκεκριμένη φιλία, όμως η αλήθεια είναι πως οι δύο γυναίκες είχαν πολύ καλές σχέσεις και έβγαιναν συνέχεια μαζί. Μέχρι σήμερα, δεν γνωρίζουμε τι έχει γίνει, μετά το διαζύγιο όμως της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, Μενεγάκη και Βανδή, δεν εμφανίστηκαν ποτέ ξανά μαζί.

Τέλος, άλλη μία φιλία που έσβησε άξαφνα και ανεξήγητα, είναι αυτή της Σίσσυς Χρηστίδου και της Έλλης Κοκκίνου. Οι δύο γυναίκες έκαναν παρέα πολλά χρόνια και έβγαιναν μαζί πολύ συχνά. Η Σίσσυ μάλιστα, αναφερόταν συνέχεια στη φιλία τους, μέχρι που μια μέρα, στα τέλη του 2019, έκανε unfollow η μία την άλλη στο Instagram και από τότε, δεν έχουμε μάθει τίποτα για τις μεταξύ τους σχέσεις.

Πηγή: missbloom.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα