Swingers: Έρχονται με κρουαζιερόπλοια στα ελληνικά νησιά

Swingers: H ανταλλαγή συντρόφων στο εξωτερικό είναι πολύ δημοφιλές

Ο κορονοϊός έσβησε τις ελπίδες των… παθιάρηδων που μοιράζονται τα κορμιά τους με άγνωστο κόσμο, αλλά δεν τις «σκότωσε». Ο ηγετικός μεξικανικός όμιλος Original Group, που τον Φεβρουάριο του 2020 είχε στα σκαριά την κρουαζιέρα «Desire Cruise», τα πρωτόλεια της οποίας έγιναν το 2017 με το γύρο της Αδριατικής, με προορισμό τα ελληνικά νησιά, είναι έτοιμος να μεταφέρει τους… αναστεναγμούς των swingers στις Κυκλάδες με χρονοκαθυστέρηση δύο ετών.

Το 2020, το πλοίο με τις 343 καμπίνες επρόκειτο να προσεγγίσει την Αθήνα, τη Μύκονο, την Έφεσο, τη Μαρμαρίδα, τη Σαντορίνη, με διανυκτέρευση στην Αθήνα. Η κρουαζιέρα απευθυνόταν αποκλειστικά σε ζευγάρια, με διάθεση για περιπέτεια και το ντύσιμο ήταν προαιρετικό κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Οι ηλικίες των ταξιδιωτών κυμαίνονταν κατά μέσο όρο από τα 35 έως τα 65.

Οι τιμές ανά καμπίνα κινούνταν από 6.200 δολάρια έως 7.000 δολάρια και ήδη όλες οι θέσεις είχαν εξαντληθεί

Αυτή η κρουαζιέρα δεν έγινε ποτέ, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκεται… ante portas. Ο μεξικανικός όμιλος είχε διαβεβαιώσει τα ζευγάρια, ή εκείνους που κατά μόνας είχαν κλείσει εισιτήριο, πληρώντας, ουσιαστικά, μια σειρά από προϋποθέσεις, ότι δεν πρόκειται να χάσουν τα χρήματά τους ή τις συμμετοχές τους, απλώς θα καθυστερούσε λιγάκι η υλοποίηση του σεξουαλικού ονείρου για τους απανταχού… ανεξέλεγκτους σεξουάλες του πλανήτη.

Η κρουαζιέρα περιλαμβάνει προκλητικό πρόγραμμα διασκέδασης, ειδικά σχεδιασμένο για ζευγάρια. Χορευτές και άλλες ζωντανές εκδηλώσεις θα διασκεδάζουν τους επιβάτες σε θεματικά πάρτι. Θα πραγματοποιηθούν επίσης σέξι εκπαιδευτικά προγράμματα και εργαστήρια για ζευγάρια. Το πλοίο διαθέτει ειδικά σχεδιασμένους χώρους που ταιριάζουν στη φιλοσοφία της κρουαζιέρας («ανεβάστε τη σχέση σας στο επόμενο επίπεδο, ζώντας τις απαγορευμένες φαντασιώσεις σας στη θάλασσα»), όπως περιοχές πισίνας για γυμνιστές, Playroom και ιδιωτικό σαλόνι με τζακούζι.

Οι επιβάτες θα μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα σε 6 διαφορετικές επιλογές εστίασης, στις οποίες περιλαμβάνονται και υπηρεσίες καμπίνας. Η εταιρία υπόσχεται απόλυτη εχεμύθεια και ιδιωτικότητα όσον αφορά στο ιστορικό κρατήσεων για κάθε άτομο μέσω της διαδικτυακής της πλατφόρμας. Επίσης, μέσω της προσωπικής σελίδας κάθε πελάτη στην πλατφόρμα δίνεται η δυνατότητα επικοινωνίας με άλλους επισκέπτες που θα συμμετάσχουν στην ίδια εκδήλωση. Λέγεται, μάλιστα, έντονα ότι μέχρι τα τέλη Μαΐου οι προ διετίας ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν για τις ημερομηνίες και θα τους δοθεί η επιλογή να συμμετάσχουν, αφού βρίσκονται σε προτεραιότητα, ή να δώσουν τις θέσεις τους σε άλλους, αφού είχε γίνει… sold out ήδη από τον Φεβρουάριο του 2020. Όπως και να έχει, είναι βέβαιο ότι εκείνοι που δεν είχαν προλάβει το κρουαζιερόπλοιο της αγάπης πρόκειται να έχουν τις κεραίες τους ανοιχτές και τα χέρια τους σε εγρήγορση, ώστε να εκμεταλλευτούν οποιαδήποτε αναβολή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου