Σταμάτης Γονίδης: Εξηγεί πως μετακινεί αντικείμενα με την σκέψη του

Σταμάτης Γονίδης: Μάλιστα αναφέρει πως «όλοι μπορούν να το κάνουν»

Οι δηλώσεις που είχε κάνει πριν 3 μήνες ο Σταμάτης Γονίδης στην Αννίτα Πάνια, όταν είχε δηλώσει πως μετακινεί αντικείμενα με την σκέψη του, είχαν προκαλέσει σάλο στο τηλεοπτικό κοινό καθώς δεν φαινόταν πειστικός.

Τώρα, ο πασίγνωστος τραγουδιστής ρωτήθηκε από το Mega για αυτή την δηλωσή του και απάντησε: «Αυτό δεν έχει να κάνει με την πίστη. Όταν το είπα θεωρήθηκα γραφικός, δεν θέλω να επαναλαμβάνω, ποτέ δεν είπα ψέματα», ενώ στη συνέχεια τόνισε πως όλοι μπορούν να το κάνουν αυτό: «Αυτό που λέω, μπορεί να το κάνει κάθε άνθρωπος. Αρκεί να το δουλέψει. Υπάρχουν πολλοί, δεν είμαι μόνο εγώ που μετακινούμε αντικείμενα με τη σκέψη, όχι τραπέζια και σπίτια, λεπτά αντικείμενα. Είναι εξάσκηση. Να καταλάβεις οτι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις».

Μάλιστα, αποκάλυψε πως θα ήθελε να αποχωρήσει από το προσκήνιο, αλλά δεν μπορεί: «Μου έχει περάσει από το μυαλό μου να αφήσω το τραγούδι και να μονάσω, αλλά όπως εξελίσσεται η ζωή μου είναι δύσκολο. Θα ήθελα να μπαρκάρω για έναν μήνα».

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου