Σοφιάννα: «Έχω κάνει σεξ σε δημόσιο πάρκινγκ»

Σοφιάννα: «Η αγαπημένη μου στάση είναι στα τέσσερα Γουβ γουβ»

Από το εξομολογητήριο του Θέμη Γεωργαντά πέρασε η Σοφιάννα Αβραμάκη το βράδυ την Παρασκευής και έκανε πολύ καυτές αποκαλύψεις με σεξουαλικό περιεχόμενο.

Η Σοφιάννα μίλησε έξω από τα δόντια, και απάντησε σε όσα της καταλόγισαν περί σχέσης -αρχικά- με τον Γιάννη Τσολάκη ο οποίος είχε σχέση πριν καν μπει στο παιχνίδι αλλά και -αργότερα- με τον Άρη Σοϊλέδη.

«Δεν ήταν ό,τι καλύτερο. Δεν είχα καταλάβει την έκταση που είχε πάρει. Μίλησα με την οικογένειά μου και τους παππούδες μου και μου είπαν ότι είχε σφιχτεί το στομάχι τους γιατί είναι σοβαρό και, ιδίως όταν είσαι μία ελεύθερη κοπέλα και ακούγονται αυτά τα πράγματα. Μου κόλλησε η ρετσινιά της αντροχωρίστρας. Μου είχαν βγάλει ότι είχα σχέση και με τον Γιάννη Τσολάκη» είπε η Σοφιάννα και συνέχισε για τη σχέση της με την Ασημίνα με την οποία στην αρχή του παιχνιδιού και για μεγάλο διάστημα, είχαν έρθει κοντά η μία στην άλλη:

«Με την Ασημίνα ήμασταν κολλητές φίλες μέσα στο Survivor. Μεσολάβησαν όμως αρκετά πραγματάκια μεταξύ μας. Ανέφερε και αυτή κάτι για τον Άρη Σοϊλέδη το οποίο ήταν ψευδές. Το είπε αντιδραστικά γιατί είχα υπερασπιστεί τον Άρη σε ένα περιστατικό, το οποίο έδωσε άλλη βαρύτητα στην όλη κατηγορία γιατί είναι άλλο να το λέει ένα άτομο που βρίσκεστε κοντά που είστε φίλες και είναι άλλο να το λέει ο Εμμανουήλ και η Βρισηίδα που θα ακουστεί περισσότερο σαν κουτσομπολιό. Δεν είναι όμως ότι δεν θα ξαναμιλήσω στην Ασημίνα ή ότι δεν θα χαρώ εάν κερδίσει το Survivor ή αν θα φτάσει μακριά».

Σε ερώτηση για το ποια είναι τα πιο περίεργα μέρη που το έχει κάνει απάντησε: «Σε δημόσιο πάρκινγκ, σε πλοίο και στην Εγνατία Οδό».

Μάλιστα σε ερώτηση του Θέμη Γεωργαντά «σε ποια στάση θα έδινε το όνομά σου» (σ.σ. ερωτική), απάντησε με τρόπο «γαβγίζοντας»…

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου