ΣΚΑΪ: Από Σεπτέμβριο θα δούμε στις οθόνες μας «Ροζ ριάλιτι»

ΣΚΑΪ: Πιο πικάντικο από το Bachelor

Το νέο ριάλιτι του ΣΚΑΙ που θα κυριαρχήσει στο πρόγραμμα του σταθμού στην prime time από το Φθινόπωρο θα βάλει φωτιά στα βράδια σας. Σύμφωνα με τη Ναταλία Ανδρικοπούλου και τη «Real Life», η «Silverline media» του Νίκου Κάλλη έχει δώσει τα χέρια με τον σταθμό για να προχωρήσει η παραγωγή του «Love Island», που συνδυάζει τον εξωτικό «αέρα» με τις σχέσεις, το φλερτ και την επικοινωνία.

Οι διαγωνιζόμενοι ζουν απομονωμένοι από τον έξω κόσμο σε μία βίλα, ενώ καλούνται να διαλέξουν τον πάικτη που θα τους κάνει το μαγικό κλικ από την πρώτη μέρα. Όποιος παραμένει single μετά το «ζευγάρωμα» των παικτών, αποχωρεί από το παιχνίδι, ενώ τα ζευγάρια που έχουν σχηματιστεί, αντιμετωπίζουν διάφορες δοκιμασίες φυσικής αντοχής και πνευματικής δύναμης για να κερδίσουν έπαθλα και να παραμείνουν στο παιχνίδι.

Ο σχεδιασμός είναι το «Love Island» να καλύψει το αντίστοιχο slot του «Big Brother», δηλαδή το 23.00-01.00

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου