Ρεπορτάζ Mega: Ουκρανή μίλησε για τον πόλεμο φορώντας μικροσκοπικό μαγιό

Ρεπορτάζ Mega: Ουκρανή μίλησε για τον Γολγοθά που περνούν οι συμπολίτες της με μαγίο που δεν αφήνει τίποτα στη φαντασία

Ποικίλες αντιδράσεις προκάλεσε ένα ρεπορτάζ του Mega από την παραλία λόγω της υψηλής θερμοκρασίας. Το Mega έστειλε ρεπόρτερ την Μεγάλη Δευτέρα σε παραλία για να δείξει ότι ο καλός καιρός έστειλε τους πολίτες… στη θάλασσα.

Μέχρι εδώ, όλα κύλισαν όμορφα και καλά Αυτό που όμως που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στα social media ήταν η στιγμή που μίλησε στην κάμερα μια γυναίκα από την Ουκρανία η οποία φορούσε… ένα μικροσκοπικό μαγιό σχεδόν δεν φορούσε.

Μάλιστα η Ουκρανή μίλησε για τον πόλεμο και για τον Γολγοθά που περνούν οι συμπολίτες της και ότι δεν μπορεί να επιστρέψει στη χώρα της.

Δείτε αναλυτικά το βίντεο:

Πάσχα 2022: Γέμισαν από κόσμο οι παραλίες σε Αττική & Θεσσαλονίκη

Με σύμμαχο τον καλό καιρό και τις διακοπές του Πάσχα, πολλοί ήταν οι τολμηροί που έκαναν τα πρώτα τους μπάνια. pic.twitter.com/9IO68nEtZw

— Τουίτερ TV (@ertflix) April 27, 2022


pagenews.gr

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου