Ράσελ: Έβαλε τα κλάματα στον αέρα λέγοντας «Απαράδεκτο αυτό που κάνει ο Σεφερλής»

Ράσελ: Έβαλε τα κλάματα στον αέρα το μοντέλο – τραγουδίστρια για την σειρά του Μάρκου Σεφερλή

Η πρώην παίκτρια του GNTM Θεοδώρα Ράσελ με αφορμή της νέα σειρά του Μάρκου Σεφερλή θυμήθηκε ένα προσωπικό βίωμα της από όταν ήταν 12 ετών, το οποίο προσπαθούσε να ξεχάσει και το εξέφρασε με δάκρυα στα μάτια σε τηλεοπτική εκπομπή.

Φρίκη

«Συγγνώμη, θέλω να πω κάτι. Δεν έβλεπα τη σειρά του κυρίου Σεφερλή, αλλά έτυχε κι άκουσα τις δηλώσεις της κυρίας Ακρίτα εχθές και αυτό που έχω να πω είναι ότι είναι απαράδεκτο αυτό που είπε ο κύριος Σεφερλής. Επειδή το έχω ζήσει στο πετσί μου 12 χρονών και να τρέχω με μια φίλη μου μετά το σχολείο και να είναι ένας άνθρωπος από πίσω μου με ξεκουμπωμένο το παντελόνι του. Ευτυχώς κρυφτήκαμε σε μια πολυκατοικία», είπε η Θεοδώρα Ράσελ.

«Όταν άκουσα τις δηλώσεις της κυρίας Ακρίτα μου θύμισε όλο αυτό που είχα σβήσει από τη μνήμη μου. Δεν είναι καθόλου αστείο αυτό που κάνει ο κύριος Σεφερλής σε μια σειρά. Είναι απαράδεκτο», κατέληξε.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου