Πού σκορπίστηκε η τέφρα του Λουκ Πέρι

Το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο πρωταγωνιστή του “Beverly Hills 902010” είπαν συγγενείς και φίλοι, σκορπίζοντας την τέφρα του στο μέρος που ο ίδιος αγαπούσε περισσότερο.

Στο μέρος που ο ίδιος αγαπούσε περισσότερο και περνούσε όλο τον ελεύθερο χρόνο του, τη φάρμα που διέθετε στο Τενεσί, σκορπίστηκε η τέφρα του Λουκ Πέρι, όπως μεταδίδει το TMZ.

Ο αγαπημένος πρωταγωνιστής των σειρών “Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς” , πέθανε στις 4 Μαρτίου αφού προηγουμένως είχε υποστεί οξύ εγκεφαλικό, σε ηλικία μόλις 52 ετών.

Σύμφωνα με την αμερικανική ιστοσελίδα, ο Πέρι αποτεφρώθηκε και στη συνέχεια οι στάχτες του παραδόθηκαν στην μνηστή και τα παιδιά του και σκορπίστηκαν στην φάρμα του στο Τενεσί. Ο Πέρι είχε αγοράσει τη φάρμα αυτή όταν μεσουρανούσε στην τηλεόραση ως “Ντίλαν” στο “Μπέβερλι Χιλς” και από τότε έγινε το καταφύγιό του.

Σύμφωνα με το TMZ, εκεί σκόπευε και να παντρευτεί με την μνηστή του Wendy Bauer τον ερχόμενο Αύγουστο.

 

topontiki

Written by NEOBLOGS

Τo Neoblogs φτιάχτηκε για να προσφέρει στιγμές χαλάρωσης στους αναγνώστες. Δεν ευελπιστούμε ότι θα γίνουμε CNN αλλά ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και εμείς θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι. Σε εμάς ότι διαβάσετε θα είναι αλήθεια