Οι στάσεις της Τζένιφερ Λοπεζ που ζάλισαν ακόμη και τον φωτογραφο

Η Τζένιφερ Λόπεζ δεν καταλαβαίνει από χρόνια και παρά τα 52 της συνεχίζει να σαρώνει στις πίστες με τις καυτές εμφανίσεις της και τα προσόντα της που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από μικρότερες γυναίκες.

Αυτό που θα δείτε παρακάτω το προκάλεσε η Jennifer Lopez η οποία βαρέθηκε να βλέπει να την αντιγράφουν και να την σχολιάζουν μικρές και ασήμαντες τραγουδίστριες που νομίζουν ότι κάτι είναι και απλά ανέβασε τον πήχη ακόμα 10 σκάλες πιο ψηλά.

Η Λατίνα τραγουδίστρια προσφέρει, όχι μια, όχι δύο αλλά εννιά νέες φωτογραφίες της όπου πεσμένη στα 4 παίρνει όλες τις πόζες που χρειάζεται για να πάθει κάποιος συγκοπή και εγκεφαλικό απο το θέαμα.

Ένα θέαμα το οποίο όπως θα δείτε με τα μάτια σας και εσείς είναι απίστευτα εντυπωσιακό, όπως εντυπωσιακό είναι και το γεγονός ότι όλα αυτά που θα δείτε τα μοιράζεται απλόχερα μια γυναίκα 52 ετών.

Δεν νομίζουμε ότι μετά απο αυτό θα γίνει ξανά καμιά σύγκριση της Jennifer Lopez με κάποιες δεύτερες, συνομήλικες χαμένες τραγουδίστριες, έτσι δεν είναι;

Απολαύστε την Τζένιφερ Λόπεζ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα