Νεαρή επιτέθηκε με σπαθί Σαμουράι σε ζευγάρι γιατί ζήτησε να συνευρεθούν και οι τρείς ερωτικά αλλά αρνήθηκαν

Η νεαρή γυναίκα από την Ταϊλάνδη συνήθιζε να κάνει σεξ με το ζευγάρι στο παρελθόν αλλά τώρα σταμάτησαν να το επιθυμούν.

Σοκάρει το βίντεο που κάνει τον γύρο τους διαδικτύου που δείχνει μία νεαρή γυναίκα να επιτίθεται σε ζευγάρι με σπαθί Σαμουράι, επειδή αρνήθηκαν να συνευρεθούν ερωτικά μαζί της. Η 40χρονη συνήθιζε να κάνει σεξ με το ζευγάρι, αλλά πριν από περίπου ένα χρόνο διέκοψαν τις επαφές μαζί της.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Daily Mail», η 40χρονη τους πρότεινε να συμμετάσχει στις ερωτικές συνευρέσεις τους και ένας φίλος της από την Μπανγκόκ, αλλά εκείνοι αρνήθηκαν. Από τότε και μετά, απέρριπταν συνεχώς τις σεξουαλικές προτάσεις της, αλλά εκείνη επέμενε και συνέχισε να τους ενοχλεί.

Την περασμένη Δευτέρα, όταν δέχθηκε άλλη μία απόρριψη, η 40χρονη εμφανίστηκε στο σπίτι του ζευγαριού με ένα σπαθί Σαμουράι, απειλώντας να τους επιτεθεί αν δεν έκαναν έρωτα.

Μάλιστα, κάποια στιγμή, κατάφερε να το περάσει στη σχισμή της πόρτας, αλλά ευτυχώς κανείς από το ζευγάρι δεν τραυματίστηκε

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου