Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: “Δεν μπορώ να πω ότι στεναχωρήθηκα που έφυγε η Μυριέλλα”

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Δήλωσε μπροστά στην κάμερα του Survivor πως δεν στεναχωρήθηκε με την αποχώρηση της «φίλης της» Μυριέλλας, καθώς προτιμούσε να μείνει ο Απόστολος.

Δεν έλειψαν οι καυγάδες και οι κόντρες από το επεισόδιο του Σαββάτου στο Survivor, ενώ κάποιοι παίκτες σχολίασαν στην κάμερα του παιχνιδιού την αποχώρηση της Μυριέλλας Κουρεντή και πόσο τους επηρέασε. Μην ξεχνάμε ότι ήταν μια δυνατή παίκτρια και καλύτερη από την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Συγκεκριμένα, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, δήλωσε πως δεν έχει στεναχωρηθεί ιδιαίτερα που έφυγε η Μυριέλλα, παρόλο που οι δυο τους έκαναν αρκετή παρέα από την αρχή του παιχνιδιού.

“Δεν μπορώ να πω ότι στεναχωρήθηκα που η Μυριέλλλα αποχώρησε. Ήθελα πολύ να μείνει ο Απόστολος. Εγώ σαν Ναυσικά, δεν θα δεχόμουν ποτέ να πάρω τη θέση κάποιου, ό,τι και να γινόταν. Η Τζο είναι μικρό κοριτσάκι 19χρονων δεν μπορώ να της προσάψω που δεν σκέφτηκε άλλους παράγοντες”, είπε η Ναυσικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου