Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: 200 ευρώ κοστίζει το προσκλητήριο με Plexiglass για τον γάμο τους

Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: Παντρεύονται τον Αύγουστο στην Κύπρο

Το πρωί της Τρίτης το λαμπερό ζευγάρι που σε λίγους μήνες θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας βρέθηκε καλεσμένο στην εκπομπή “Super Κατερίνα” και έδωσε στην Κατερίνα Καινούργιου το προσκλητήριο υπερπαραγωγή δια χειρός στην παρουσιάστρια.

Το μυστήριο θα γίνει την Κυριακή 28 Αυγούστου στις 17:00 στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα Χαράκη Λεμεσού, ενώ θα ακολουθήσει δεξίωση για τους καλεσμένους.

Στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να μάθει πόσο κόστισε το προσκλητήριο, καθώς είναι φτιαγμένο από Plexiglass, το οποίο είναι ακριβό υλικό.

«To Plexiglass το σκέφτηκε η Ιλάειρα. Ας μην συζητήσουμε πόσο έχει το ένα. Ξεκινάνε από 5 ευρώ και ανεβαίνουν», είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με τον Γιάννη Πουλόπουλο να προσθέτει: «200 ευρώ έχει το ένα καλέ. Έχω ρωτήσει».

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου