Μαυρίκιος Μαυρικίου: “Έχω συναγερμό σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού, έχω πολλές γούνες‘‘

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Το σπίτι έχει τέσσερα σαλόνια, ενώ κάθε δωμάτιο διαθέτει τον δικό του συναγερμό.

Άνοιξαν την πόρτα της πολυτελής έπαυλη τους όπου συγκατοικούν  στην περιοχή της Καλλιτεχνούπολης και ξενάγησαν τη Χριστιάνα Κοχλατζή και την κάμερα του Happy Day. Μαυρικίου και Ιλάειρα Ζήση μας παρουσιάζουν κάθε γωνιά του σπιτιού τους, λίγο πριν φύγουν για το Asia Express.

Το σπίτι έχει τέσσερα σαλόνια, ενώ κάθε δωμάτιο διαθέτει τον δικό του συναγερμό. Ο πιο καλά φυλασσόμενος χώρος της οικίας είναι το dressing room, ενώ ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, όπως αναφέρει ο ίδιος, έχει και πολλές γούνες.

Μάλιστα, σε αυτόν τον χώρο υπάρχουν μόνο τέσσερις ντουλάπες με παντελόνια, ενώ στον όροφο όπου βρίσκεται το μπάνιο, υπάρχει και τζακούζι.

Το πιο σημαντικό σημείο του σπιτιού για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου είναι η βιτρίνα με τις 30 ευρωπαϊκές διακρίσεις από μουσικούς διαγωνισμούς.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου