Μαρτίκας: «Ο Άρης θα νοικιάσει βίλα στη Γλυφάδα για αυτό θέλει να κερδίσει»

Μαρτίκας: «Χθες ανακοίνωνε ο Άρης τι θα κάνει με το έπαθλο. Θα νοικιάσει υπερπολυτελή βίλα στην Γλυφάδα»

Ο Σπύρος Μαρτίκας φέρνει στο φώς νέες αποκαλύψεις για τον  Άρη Σοϊλέδη, και το έπαθλο που θέλει να κερδίσει.

«Ξαφνικά λένε ότι ψήλωσα κι έδειξα έπαρση. Που έδειξα έπαρση Ασημίνα μου; Ζητώ ταπεινά ευχαριστώ από τον κόσμο, που το έχω κάνει 9 φορές. Νιώθω τεράστια υποχρέωση. Κάποια στιγμή που είχες μείνει μόνη σου και δεν είχες ούτε τον Κατσαούνη δίπλα σου, ένιωσα ότι έβαλες μυαλό. Τώρα απέκτησες την Βρισηίδα, που την εκμεταλλεύεσαι και τον Άρη, που έχει έπαρση» είπε αρχικά ο Μαρτίκας στο Survivor για τη Ασημίνα.

Μετά τα έβαλε με τον Άρη και αποκάλυψε τι φέρεται να είπε για το έπαθλο. «Ο άλλος έλεγε έχω πάρει μέχρι τώρα τόσα και μετά έλεγε θα πάρω και το έπαθλο. Θα νοικιάσω μια βίλα στην Γλυφάδα και θα κάνω ταξίδια. Τους υποχρεώνει να τον φτάσουν τελικό. Έχετε τόση σιγουριά ότι θα πάρετε το έπαθλο. Χθες ανακοίνωνε ο Άρης τι θα κάνει με το έπαθλο. Θα νοικιάσει υπερπολυτελή βίλα στην Γλυφάδα» συμπλήρωσε ο Σπύρος για τον Άρη στο Survivor.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου