Μαριλένα Παναγιωτοπούλου: «Είμαι πολύ υπέρ του one night stand γιατί δεν έχεις καμία δέσμευση»

Μαριλένα Παναγιωτοπούλου: «Δεν πληρώνω ποτέ σε θέατρο και μπουζούκια. Αν μου ζητήσουν λεφτά στα μπουζούκια, δεν θα πληρώσω»

Στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και τον Αρτ παραχώρησε συνέντευξη το 2020 η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου. Στην ίδια της αρέσει να την αποκαλούν νεράιδα γτ την φλερτάρουν μικρότεροι ηλικιακά άνδρες. Μεταξύ άλλων η θεατρολόγος μίλησε για τον γάμο της, το διαζύγιό της, και τόνισε πως δεν λέει ποτέ την ηλικία της, γιατί είναι υπέρ του one night stand.

«Όταν ήμουν στη Νέα Υόρκη δούλευα ως βιβλιοθηκάριος για να βγάλω πράσινη κάρτα. Έχω γεννηθεί στο Λονδίνο από Έλληνες γονείς κι έχω βρετανικό διαβατήριο. Η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας είναι οικογένειά μου. Η Άννα είναι η καλύτερη τραγουδίστρια στην Ελλάδα και όχι μόνο», είπε αρχικά η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου

«Δεν τη λέω την ηλικία μου γιατί δεν την έχω πει στους γιους μου. Ο γάμος μου κράτησε εφτά χρόνια, έχω ένα υπέροχο διαζύγιο. Ένα από τα καλά της showbiz είναι ότι πολλά πράγματα μας τα κερνάνε, δεν τα πληρώνουμε. Δεν πληρώνω ποτέ σε θέατρο και μπουζούκια. Αν μου ζητήσουν λεφτά στα μπουζούκια, δεν θα πληρώσω». Τέλος όσον αφορά το one night stand η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου δηλώνει υπέρ «Είμαι πολύ υπέρ του one night stand γιατί δεν έχεις καμία δέσμευση την επόμενη μέρα».

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου