Μαρία Μιχαλοπούλου: «Άφησα το μόντελινγκ και δουλεύω σε τηλεφωνική εταιρεία για να μαζέψω ένσημα»

Μαρία Μιχαλοπούλου: «Αν κάποιος θέλει να διαφημίσει το μαγιό του, δεν θα διαλέξει εμένα, γιατί ο κόσμος αυτόματα θα δει εμένα κι όχι το μαγιό. Αυτό δεν το λέω με έπαρση, είναι γεγονός»

Συνέντευξη παραχώρησε το μοντέλο Μαρία Μιχαλοπούλου που την μάθαμε μέσα από την συμμετοχή της στο GNTM και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων τόσο στην υγεία της, όσο και στη νέα δουλειά που βρήκε.  Η αγρότισσα που την είδαμε και στο ριάλιτι «Φάρμα» εξήγησε πως έχει αφήσει προσωρινά το μόντελινγκ, καθώς το αιμαγγείωμα στο χέρι της δεν της επιτρέπει να ασχοληθεί με αυτόν τον τομέα.

«Συνεχίζω τις επεμβάσεις για το χέρι μου και δεν μπορώ να σηκώνω βάρη και να ασκώ πίεση, οπότε αυτή τη στιγμή, δεν μπορώ να ασχοληθώ με το μόντελινγκ. Επειδή ήμουν όμως, αρκετούς μήνες άνεργη, τρελάθηκα μέσα στο σπίτι κι έπιασα δουλειά σε τηλεφωνική εξυπηρέτηση για να μαζέψω τα ένσημα», δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο GNTM και τις πόρτες που τις άνοιξε

«Το GNTM μου άνοιξε πόρτες, όμως μου έκλεισε κιόλας. Καλό μου έκανε, βέβαια, γιατί πήρα εμπειρία. Αν κάποιος θέλει να διαφημίσει το μαγιό του, δεν θα διαλέξει εμένα, γιατί ο κόσμος αυτόματα θα δει εμένα κι όχι το μαγιό. Αυτό δεν το λέω με έπαρση, είναι γεγονός», τόνισε η Μαρία Μιχαλοπούλου.

Όσο για το αιμαγγείωμα στο χέρι της, αλλά και τα προβλήματα που της δημιουργεί στην καθημερινότητά της, είπε: «Η ζωή μου θα αλλάξει αρκετά, μόλις κάνω το χειρουργείο στο χέρι μου, αλλά δεν μπορεί να το καταλάβει ο κόσμος, ούτε καν οι δικοί μου άνθρωποι. Εγώ μπορεί να χτένιζα τα μαλλιά μου κι αυτό να πρηζόταν. Φοβάμαι ότι αν πέσω και το χτυπήσω, θα πεθάνω. Μικρή πάθαινα κρίσεις πανικού και λιποθυμούσα από τον φόβο μου στην ιδέα ότι θα το χτυπήσω».

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου