Μαντόνα: Ποζάρει με τα πόδια ανοιχτά στο κρεβάτι γεννώντας λουλούδια

Μαντόνα: Πήγε στο άλλο άκρο

Τη δική της συλλογή NFT κυκλοφόρησε η Μαντόνα, προκαλώντας τις αντιδράσεις του κόσμου. Η σταρ, που πάντα πήγαινε στο ακραίο άκρο δημιούργησε συλλογή με τον τίτλο «Mother of Creation». Σε αυτά η Μαντόνα παρουσιάζεται γυμνή, γεννώντας δέντρα, πεταλούδες και ρομπότ σαρανταποδαρούσες.

«Ήθελα να διερευνήσω την έννοια της δημιουργίας, όχι μόνο τον τρόπο με τον οποίο ένα παιδί μπαίνει στον κόσμο μέσω του γυναικείου κόλπου, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο ένας καλλιτέχνης γεννά τη δημιουργικότητα», δήλωσε η Μαντόνα. «Το πιο σημαντικό, θέλαμε να αδράξουμε αυτή την ευκαιρία για να ωφελήσουμε τις μητέρες και τα παιδιά που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη αυτή τη στιγμή», πρόσθεσε.

Για τη δημιουργία των τριών βίντεο NFT, η Μαντόνα συνεργάστηκε με τον Beeple. Τα βίντεο περιλαμβάνουν κοντινά πλάνα των γεννητικών οργάνων της τραγουδίστριας που δημιουργήθηκαν με σαρώσεις του σώματός της.

O διαδικτυακός κόσμος δεν αντέδρασε θετικά με την ιδέα της Μαντόνα

«Ακριβώς αυτό που χρειάζεται ο κόσμος αυτή τη στιγμή, Μαντόνα» σχολίασε ένας χρήστης, ενώ άλλος σημείωσε ότι η Μαντόνα «δεν παύει ποτέ να τους εκπλήσσει» και ένας ακόμη υποστήριξε ότι «κανείς δεν το ζήτησε αυτό».

«Ω Θεέ μου. Αυτός είναι ένας άρρωστος, άρρωστος, κακός κόσμος», έγραψε κάποιος άλλος. «Ο κόσμος έχει τρελαθεί», ανέφερε άλλος χρήστης, ενώ άλλος χαρακτήρισε τα βίντεο «τρομακτικά αλλά και ξεκαρδιστικά».

«Η Μαντόνα είναι αηδιαστική και το τελευταίου άτομο στον κόσμο του οποίου να θέλω να δω το αιδοίο σε τρισδιάστατη απεικόνιση, αλλά την παραδέχομαι που καταφέρνει να είναι ακόμα σοκαριστική στα 60 της» είπε κάποιος άλλος χρήστης. «Είναι ηλίθιο αλλά τουλάχιστον είναι τολμηρό».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου