Λατινοπούλου: «Η κακοποίηση ζώου θεωρείται μεγαλύτερη είδηση από την κακοποίηση 17χρονης από Πακιστανούς…»

Λατινοπούλου: Επέστρεψε με μια νέα ανάρτηση- Η αντίδραση του κόσμου

Επέστρεψε με τις άστοχες θέσεις της η νεαρή πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας από τη Θεσσαλονίκη,Αφροδίτη Λατινοπούλου. Αυτή τη φορά αποφάσισε να σχολίασε… με τον δικό της πάντα τρόπο, το θέμα της κακοποίησης του γατιού στην Αιδηψό μάλιστα η αντίδραση του κόσμου για ακόμη μια φορά ήταν εναντίον της χαρακτηρίζοντας την με πολύ άκομψα επίθετα.

Η γνωστή για τις προκλητικές αναρτήσεις της πολιτεύτρια, αποφάσισε να κάνει μια σύγκριση περιστατικών που δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους, βγάζοντας…τα δικά της συμπεράσματα.

«Στην Ελλάδα η κακοποίηση ζώου θεωρείται μεγαλύτερη είδηση από την κακοποίηση 17χρονης από Πακιστανούς. Ο ένοχος για το γατί θα τιμωρηθεί και σωστά. Οι Πακιστανοί θα πληρώσουν αντίστοιχα 50χιλ ευρώ; Θα απελαθούν; Ή θα τριγυρίζουν πάλι ελεύθεροι για να διαπράξουν νέα εγκλήματα;», έγραψε στο Twitter.

Στην Ελλάδα η κακοποίηση ζώου θεωρείται μεγαλύτερη είδηση από την κακοποίηση 17χρονης από Πακιστανούς.
Ο ένοχος για το γατί θα τιμωρηθεί και σωστά.
Οι Πακιστανοί θα πληρώσουν αντίστοιχα 50χιλ ευρώ;
Θα απελαθούν;
Ή θα τριγυρίζουν πάλι ελεύθεροι για να διαπράξουν νέα εγκλήματα;

— Latinopoulou (@latinopoulou) May 2, 2022

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου