Κόνι Μεταξά: Έμεινε από βενζίνη – Έξαλλος μαζί της ο Λευτέρης Πανταζής

Κόνι Μεταξά: “Κάνε παιδιά να δεις καλό” σχολιάζει ο γνωστός τραγουδιστής κουνώντας το κεφάλι του.

Ένα δυσάρεστο περιστατικό συνέβη στην Κόνι Μεταξά η οποία επιστρέφοντας από το γυμναστήριο έμεινε με το αυτοκίνητό της από βενζίνη στη μέση της Βουλιαγμένης. Η γνωστή performer τηλεφώνησε στον αγαπημένο μπαμπά της Λευτέρη Πανταζή για να την βοηθήσει.

Η Κόνι Μεταξά δημοσίευσε μία σειρά από stories στον λογαριασμό της στο Instagram με την περιπέτεια που έζησε το απόγευμα της Τρίτης για να μοιραστεί και τις δύσκολες στιγμές της.

Τις εντυπώσεις έκλεψε ο Λευτέρης Πανταζής, ο οποίος αν και εκνευρισμένος, έφτασε με μπιτόνι για να βοηθήσει την κόρη του. “Το ζήσαμε και αυτό. Μόνο μ’ εσένα μπορούσαμε να το κάνουμε αυτό” ακούγεται να λέει ο τραγουδιστής.

Στο μεταξύ, διερχόμενοι οδηγοί αναγνωρίζουν τον Λευτέρη Πανταζή και σταματούν για να του μιλήσουν και να δώσουν συμβουλές. “Κάνε παιδιά να δεις καλό” σχολιάζει ο γνωστός τραγουδιστής κουνώντας το κεφάλι του.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου