Κλέλια Ρένεση-Μανού Τσάο: Παντρεύτηκαν μυστικά στο Παρίσι;

Ο Γαλλοισπανός καλλιτέχνης Μάνου Τσάου και η Κλέλια Ρένεση σε δύο μήνες θα καλωσορίσουν τον καρπό του έρωτα τους ενώ γαλλικά δημοσιεύματα γράφουν για το μυστικό γάμο του ζευγαριού.

Σύμφωνα με τη Realnews, γαλλικά έντυπα υποστηρίζουν πώς ο τραγουδιστής όχι μόνο έχει αρραβωνιαστεί με την ηθοποιό άλλα έχουν δει και προβεί και σε γάμο. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Paris Daily News» ο Μανού εθεάθη πριν από λίγες ημέρες με δαχτυλίδι στο χέρι του που θα μπορούσε να είναι βέρα ενώ σύμφωνα με την «Sun Times» περαστικοί είδαν το αγαπημένο ζευγάρι στο Παρίσι σε πολυσύχναστη οδό με κοσμηματοπωλεία να ψάχνουν δαχτυλίδια.

Μέχρι στιγμής δεν έχει επισημοποιηθεί το γεγονός. Όταν όμως ο εκπρόσωπος του Μανού Τσάο ρωτήθηκε για το εάν το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου εκείνος δεν το επιβεβαίωσε αλλά ούτε το διέψευσε, αρκέστηκε να απαντήσει «ουδέν σχόλιο».

Written by NEOBLOGS

Τo Neoblogs φτιάχτηκε για να προσφέρει στιγμές χαλάρωσης στους αναγνώστες. Δεν ευελπιστούμε ότι θα γίνουμε CNN αλλά ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και εμείς θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι. Σε εμάς ότι διαβάσετε θα είναι αλήθεια