Κιάρα Φεράνι: Τόπλες εμφανίστηκε στο Instagram

Κιάρα Φεράνι: Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία για την Ιταλίδα influencer

Η θερμοκρασία ανέβηκε επικίνδυνα για την Ιταλίδα influencer με αποτέλεσμα να κυκλοφορεί και επίσημα γυμνή. Η Κιάρα Φεράνι μοιράζεται όλη την ζωή της στα social media -αφού αυτό απαιτεί και το επάγγελμά της με αποτέλεσμα να μοιραστεί και το στήθος της στα social.

Ως μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στο Instagram, φυσικά από το προφίλ της δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι πιο… σέξι φωτογραφίες.

Ειδικότερα, η Κιάρα Φεράνι δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο, στο οποίο ποζάρει με ένα πράσινο κοφτό μπικίνι και έχει αφήσει γυμνό το στήθος της, καλύπτοντάς το μόνο με δύο emoji σε σχήμα κερασιού.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου