Κατερίνα Καινούργιου: Σκοτωμός on air! – Σηκώθηκε και έφυγε ο Ανδρέας Μικρούτσικος (VIDEO)

Πανικός επικράτησε στον αέρα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να βγαίνει εκτός εαυτού και να αποχωρεί από το στούντιο την ώρα που η εκπομπή ήταν στον αέρα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος κλήθηκε να σχολιάσει της δηλώσεις της νέας εκπομπής που ετοιμάζει η Μαρία Ηλιάκη, η οποία θα προβληθεί είτε στον ΑΝΤ1 είτε στο Μακεδονία TV.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο γνωστός παρουσιαστής αποκάλυψε ότι έχει κληθεί να μιλήσει στο πλαίσιο της εν λόγω εκπομπής. Τότε, τον λόγο πήρε η Χρύσλα Γεωργακοπούλου, η οποία τον ρώτησε «πόσες ώρες;»

Αυτό το σχόλιο της δημοσιογράφου, ενόχλησε έντονα ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος σηκώθηκε την ώρα που η εκπομπή ήταν στον αέρα και αποχώρησε. Η Κατερίνα Καινούργιου, μη μπορώντας να καταλάβει τι έχει συμβεί, έδωσε σήμερα για διαφημίσεις, ενώ παρακαλούσε τον κ. Μικρούτσικο να επιστρέψει στο στούντιο.

Μετά την επιστροφή από το διαφημιστικό διάλειμμα ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε επιστρέψει στη θέση του και κλήθηκε να σχολιάσει αυτό που τον ενόχλησε.

 

# Ανδρέας Μικρούτσικος # Κατερίνα Καινούργιου

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου