Καλάβρια: «Δεν άρεσε στον Πηλαδάκη η αναφορά του Ατζούν στις πρώην»

Καλάβρια: «Ποιος δεν θα ένιωθε αμήχανα στη θέση της Ναυσικάς όταν για κάποιον λόγο λένε και χρησιμοποιούν ότι είναι η δεύτερη σχέση του Κώστα Πηλαδάκη που μπαίνει μέσα στο Survivor»

Ένα όχι τόσο όμορφο σχόλιο έκανε στο επεισόδιο της Δευτέρας στο Survivor ο Ατζούν Ιλιτζαλί στην Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Ειδικότερα  ο Τούρκος παραγωγός στάθηκε στο γεγονός πως ο σύντροφός της, Κώστας Πηλαδάκης, ήταν παλιότερα σε σχέση με την Ειρήνη Παπαδοπούλου, η οποία είχε λάβει κι αυτή μέρος στο reality επιβίωσης στο π΄ρωτο συγκεκριμένα.

«Όχι δεν τον ξέρω προσωπικά, τον ξέρω από εκεί αλλά σχεδόν κάθε χρόνο στέλνει κάποιο κορίτσι του στο παιχνίδι μας. Κώστα ελπίζω αυτή να είναι η τελευταία φορά. Τόσο όμορφο κορίτσι, σε παρακαλώ μείνε μαζί της κι είμαι σίγουρος ότι θα είσαι ευτυχισμένος. Εύχομαι πως δεν θα στείλεις άλλο κορίτσι στο επόμενα Survivor. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ» είπε χαρακτηριστικά ο Ατζούν προκαλώντας όπως ήταν επόμενο την αμηχανία της Ναυσικάς.

Η Μαρία Καλάβρια, η οποία είναι κολλητή φίλη του μοντέλου μίλησε στην εκπομπή Happy Day και αποκάλυψε πως ο Κώστας Πηλαδάκης είναι ενοχλημένος με αυτά τα σχόλια.

«Ποιος δεν θα ένιωθε αμήχανα στη θέση της Ναυσικάς όταν για κάποιον λόγο λένε και χρησιμοποιούν ότι είναι η δεύτερη σχέση του Κώστα Πηλαδάκη που μπαίνει μέσα στο Survivor. Ήταν τελείως άκομψο. Νομίζω φέτος το Survivor έχει γίνει πολύ reality αλλά με άσχημο τρόπο. Έχουν ξεφύγει φέτος δεν έχει καμία σχέση με τα προηγούμενα επεισόδια και πρέπει οι παίκτες να είναι πάρα πολύ δυνατοί να αντέξουν όσα γίνονται εκεί μέσα.

Μίλησα μαζί του. Δεν άρεσε στον Πηλαδάκη η αναφορά του Ατζούν στις πρώην! Δεν υπήρχε λόγος να γίνει. Μπορεί ο Ατζούν να αναφέρθηκε στον Κώστα αλλά σας το λέω σίγουρα, δεν είναι φίλος του. Δεν έχουν γνωριστεί ποτέ. Και όταν η Ναυσικά μπήκε στο Survivor ο Κώστας ήταν ο τελευταίος που το συζήτησε μαζί του. Την περιμένει πώς και πώς, είμαστε όλοι δίπλα της» ξεκαθάρισε η Μαρία Καλάβρια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου