Καινούργιου για Παναγιώταρου: Θέλει η π@υτ@ν@ να κρυφτει και η χαρά δεν την αφήνει!

Καινούργιου για Παναγιώταρου: “Τι ξεφτίλα, ντροπή”

Σε αμηχανία όλοι στο πλατό της εκπομπής “Super Κατερίνα” με την ατάκα της Κατερίνας Καινούργιου για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Καλεσμένη στην εκπομπή ήταν η Δήμητρα Αλεξανδράκη η οποία αποκάλυψε ότι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι ζευγάρι με τον Στάθη Σχίζα. Επιπλέον προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε η ίδια η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, όπου για πρώτη φορά μίλησε ανοιχτά για τον σύντροφό της και για τη σχέση τους που μετρά έναν χρόνο.

Η Κατερίνα Καινούργιου παρατήρησε την ευτυχία της και θέλοντας να την σχολιάσει είπε: “Θέλει να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει

Εν συνεχεία, αφού την ενημέρωσαν σε τι αναφέρεται η παροιμία η Κατερίνα Καινούργιου αναφώνησε: «Αχ, συγγνώμη παιδιά. Δεν υπονοούσα κάτι, χίλια συγγνώμη. Δεν θυμόμουν ότι η παροιμία είναι έτσι. Τι ξεφτίλα! Συγγνώμη».

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου