Ισχυρός και πετυχημένος ο νέος σύντροφος της Ζέτας Μακρυπούλια; Οι κοινές φωτογραφίες και η αλήθεια

Σα βόμβα έσκασε το καλοκαίρι που μας πέρασε ο χωρισμός της Ζέτας Μακρυπούλια και του Μιχάλη Χατζηγιάννη. Το ζευγάρι μετά από 10 χρόνια κοινής πορείας αποφάσισε να τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους κρατώντας, ωστόσο, φιλικές επαφές.

Τόσο η Ζέτα όσο και ο Μιχάλης παρά το γεγονός πως κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όσο μπορούν την προσωπική τους ζωή κάποιες φορές που και που δεν τα καταφέρνουν πλήρως με αποτέλεσμα να μαθεύονται μερικά πραγματάκια.

Το πρωί της Τετάρτης 30/3 κυκλοφόρησε δημοσίευμα του περιοδικού Yes που έκανε λόγο για νέο άντρα στη ζωή της παρουσιάστριας. Μάλιστα αφού τον χαρακτήρισε πετυχημένο και ισχυρό τον κατονόμασε κιόλας: Κωνσταντίνος Δέδες.

Ποιος είναι ο… νέος άντρας στη ζωή της Ζέτας Μακρυπούλια

Ο Κωνσταντίνος Δέδες είναι ο οδοντίατρος των διάσημων, όπως όλοι τον χαρακτηρίζουν, αφού από το ιατρείο του έχουν περάσει πολύ μεγάλα ονόματα. Ένα από αυτά είναι και της Ζέτας.

Το εν λόγω δημοσίευμα λοιπόν θέλει την Ζέτα να έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του Κωνσταντίνου. Οι δυο τους, όπως γράφεται χαρακτηριστικά, έχουν έρθει πολύ κοντά και αφιερώνουν πολύ χρόνο ο ένας στον άλλο. Γνωρίστηκαν όταν η παρουσιάστρια επισκέφθηκε το ιατρείο του μετά από παρότρυνση του Νίκου Μουτσινά, που είναι επίσης πελάτης και φίλος του, κι από τότε έγιναν αχώριστοι.

Η αλήθεια

Βέβαια, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr τίποτα από τα παραπάνω δεν ισχύει, εκτός από το ότι η Ζέτα είναι πελάτισσα στο ιατρείο του Κωνσταντίνου. Οι δυο τους κάνουν παρέα αλλά οι σχέσεις τους αφορούν αποκλειστικό και μόνο το φιλικό επίπεδο.

Όντως υπάρχει συχνή επικοινωνία και ταιριάζουν σε πολλά πράγματα αλλά… είναι μόνο φίλοι! Τουλάχιστον αυτό είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε μέχρι στιγμής.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα