Ιλάειρα Ζήση σε Μαυρίκιο Μαυρικίου: «Αν δεν κάνουμε παιδιά, θα φταις εσύ»

Ιλάειρα Ζήση σε Μαυρίκιο Μαυρικίου: «Φοβήθηκα ότι θα κολλήσω κάτι και δεν θα κάνουμε παιδιά»

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η αρραβωνιαστικιά του, Ιλάειρα Ζήση, αποκάλυψαν τον λόγο που αποχώρησαν οικειοθελώς από το ριάλιτι Asia Express, ενώ εξομολογήθηκαν και το πιο ακραίο μήνυμα που έχουν λάβει για τη σχέση τους, από χρήστη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Ειδικότερα, το ερωτευμένο  ζευγάρι πήγε στην εκπομπή After Dark, όπου μίλησαν  σχετικά με την εμπειρία τους στο Asian Express ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ανέφερε αρχικά: «Πήγαμε και περάσαμε συγκλονιστικά. Μου είπε ένα βράδυ μια φράση, που μόλις την άκουσα -δεν ξέρω αν θέλει να τη μοιραστεί με τον κόσμο, δεν την έχει πει ακόμα- λέω φεύγουμε τώρα… Έπρεπε να μείνεις νηστικός, να μην έχεις που να κοιμηθείς, να σε πιάσει βροχή, να σε τσιμπάνε. Αυτό που με τσίγκλισε είναι, επειδή θέλουμε με την Ιλάειρα θα κάνουμε γάμο στις 28 Αυγούστου… Φοβήθηκε ότι θα κολλήσει κάτι και δεν θα κάνουμε παιδιά».

Με τη σειρά της, η Ιλάειρα Ζήση σχολίασε: «Η φράση που του είπα, επειδή ήταν πολύ δύσκολες οι συνθήκες, ότι αν θέλει να κάνουμε παιδιά, θα φταις εσύ»

Τέλος, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου κλήθηκε να αποκαλύψει στην αρραβωνιαστικιά του, το χειρότερο μήνυμα που έχει λάβει στα social media.

«Το πιο ακραίο και θα το πω δημόσια για να δείτε πόσο κακοί άνθρωποι κυκλοφορούν. Με ρώτησε ένας τύπος πόσα χρήματα σου δίνω για να υποδύεσαι τη σύντροφό μου και τη μέλλουσα σύζυγό μου. Είναι από τα πιο ακραία. Σοκαρίστηκα όταν το διάβασα», είπε χαρακτηριστικά με την Ιλάειρα Ζήση να απαντά: «Δεν πάει καλά ο κόσμος αλήθεια».

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου