Ιαπωνία: Άνδρας αγόρασε για 14.000 ευρώ μια ρεαλιστική στολή σκύλου

Ιαπωνία:Οι φωτογραφίες και τα βίντεο του κάνουν πλέον τον γύρο των social media, ενώ – όπως ο ίδιος είπε – για αυτή την υπόθεση ξόδεψε περίπου 14.000 ευρώ.

Ενας τύπος από την Ιαπωνία αποφάσισε να αγοράσει μια ρεαλιστική στολή σκύλου. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο του κάνουν πλέον τον γύρο των social media, ενώ – όπως ο ίδιος είπε – για αυτή την υπόθεση ξόδεψε περίπου 14.000 ευρώ.

Το όνειρο του Tokο όπως ονομάζεται ο άντρας ήταν να μοιάζει με σκύλο. Γι’ αυτό και βρήκε την εταιρεία Zeppet – που φτιάχνει κουστούμια και ομοιώματα για τηλεοπτικές εκπομπές και σειρές – και ζήτησε να του φτιάξουν μια άκρως ρεαλιστική στολή σκύλου.

Η εταιρεία Zeppet, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, δέχτηκε και παρέδωσε στον Toko μια εντυπωσιακή στολή ενός σκύλου Collie. Για την παράδοση της παραγγελίας, χρειάστηκαν 40 ημέρες.

Ο Toko δηλώνει ενθουσιασμένος και έχει ποστάρει πάρα πολλές φωτογραφίες του στα social media με τη στολή, εξηγώντας στη λεζάντα της ανάρτησης ότι επέλεξε το Collie επειδή το αποτέλεσμα είναι περισσότερο αληθοφανές με ένα μεγαλόσωμο ζώο. «Σκέφτηκα ότι ένα μεγάλο ζώο κοντά στο μέγεθός μου θα ήταν καλή ιδέα, αφού έτσι θα ήταν πιο ρεαλιστική η στολή. Έτσι διάλεξα τον σκύλο» αναφέρει.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου