Η εμφάνιση της Χάιντι Κλούμ που χάζεψε κόσμο! Φόρεσε φόρεμα χωρίς εσώpouxα!

Το εντυπωσιακό μοντέλο Χάιντι Κλούμ μάγεψε τα πλήθη για μια ακόμα φορά όταν και σε εμφάνιση της φόρεσε ένα εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα χωρίς εσώpouxα από μέσα και ψηλά τακούνια και έριξε το Instagram.

Η εντυπωσιακή της εμφάνιση και το βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο αγαπημένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης έγιναν το απόλυτο viral των τελευταίων δύο ημερών! Η Χάιντι Κλούμ το κούνησε και έδειξε στην κάμερα τα κάλλη της.

Φυσικά με τέτοια εμφάνιση κανείς δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω της και είμαι σίγουρος είδες το video τουλάχιστον δύο φορές.

Αυτός όμως που ήταν πραγματικά τυχερός είναι ο σύζυγός της ο οποίος όχι μόνο δεν πήρε τα μάτια του από πάνω της αλλά ούτε και τα χέρια του.

Εκτός από το viral video που δημοσίευσε η Heidi Klum με το αεράτο φόρεμα υπάρχουν και τα φωτογραφικά ντοκουμέντα όπου έπεσε το χούφτωμα του αιώνα!

Έγινε δουλίτσα!

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΥΡΟΥ

Είμαι απόφοιτη Ιδιωτικού ΙΕΚ δημοσιογραφίας. Η ενημέρωση πιστεύω ότι πρέπει να είναι άμεση και αληθινή, ακόμα και αν δεν αρέσει. Λατρεύω την μόδα αλλά δεν την ακολουθώ πιστά γιατί θέλω να βάζω τις δικές μου προσωπικές πινελιές. Λατρεύω την μουσική και συνέχεια θα με δεις να έχω στα αυτιά μου ψείρες (airpods τα ονομάζουν τώρα ) :)