Γυναίκα γίνεται viral φορώντας προφυλακτικό για να αποδείξει ότι χωράει παντού

Ήρθε η ώρα να βάλουμε τέλος σε αυτές τις δικαιολογίες

Πόσες και πόσες γυναίκες δεν έχουν ακούσει δεκάδες φορές τις επικές ατάκες «Δε φοράω προφυλακτικό, επειδή δε μου χωράει», «Με πονάει», «Με στενεύει».

Ήρθε η ώρα να βάλουμε τέλος σε αυτές τις δικαιολογίες

Όχι εμείς δηλαδή, μία υπάλληλος sex shop, η οποία χρησιμοποιώντας το… πόδι της ξεμπροστιάζει τους «μεγάλους» και «τρανούς» άντρες, αφού δείχνει πως και τρίτο πόδι να έχουν κάποια αρσενικά, το προφυλακτικό και πάλι χωράει!

Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα μάθημα σεξουαλικής αγωγής 30 δευτερολέπτων από την queen Jo Jordan, κατά το οποίο εφαρμόζει επιδεικτικά ένα προφυλακτικό πάνω από το πόδι και το γόνατο σαν ένα κολάν από λάτεξ.

@theel_inloserWhat a fancy thigh high, right? That’s all♬ Condom On Your Tongue – Marvin Sease

Φορώντας λοιπόν μπότα το προφυλακτικό, κατάφερε μέσα σε λίγες ώρες, όχι μόνο να ταπώσει όλους τους «δε μου μπαίνει», αλλά και να μαζέψει πάνω από 15 εκ. προβολές στο TikTok και άπειρα σχόλια.

Πολλοί έσπευσαν να σχολιάσουν ότι πήρε προφυλακτικό XL, αλλά γρήγορα τους απάντησε ότι δεν είναι παρά ένα απλό μέγεθος, όπως και το μόριό τους.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου